BIST 10.328
DOLAR 32,21
EURO 34,75
ALTIN 2.445,34
HABER /  GÜNCEL

Edirneyi karıştıran şaka

Edirne'de yayınlanan yerel gazete öyle bir haber yaptı ki herkes şok oldu.

Abone ol

Edirne'nin Uzunköprü ilçesinde yayınlanan yerel bir gazete ilginç bir şaka yaptı. Günlük olarak yayınlanan gazete, Demokrat Partili olan Belediye Başkanı Ercan Çobanoğlu ve Meclis üyelerinin AK Parti'ye geçtiğini duyurdu. Çıkan bu haber şaka da olsa ilçede bomba etkisi oluşturdu.

Gazete sahibi İsmet Yaraşır, Ercan Çobanoğlu'nun son günlerde AK Parti'ye geçip geçmeyeceği ile ilgili söylentiler dolaştığını ifade ederek, "Biz de bu söylentilere dayanarak böyle bir nisan şakası yapmayı düşündük. Haberi gören vatandaşlar gazetemizi telefon yağmuruna tuttu. Telefonlarımız kilitlendi. Biz de kendilerine haberin sonunu okumalarını, bunun bir şaka olduğunu söyledik." dedi.

GAZETENİN HABER METNİ

"Uzun süredir gündemde olan dedikodular sonunda gerçek oldu. Uzunköprü Belediye Başkanı ve Demokrat Partili Belediye Meclis Üyeleri hepsi birden AKP saflarına katıldı.

Uzunköprü Belediye Başkan Ercan Çobanoğlu, hakkında çıkan AKP'ye geçecek yönündeki haberlerin doğru çıkması eminiz sizleri de şok etti. Ancak bugün hatırlayacağınız üzere 1 Nisan 2008.

Bizler de bu haberle tüm okurlarımıza 1 Nisan şakası yapalım dedik. Nisan biiiirr..."