BIST 10.740
DOLAR 32,22
EURO 35,01
ALTIN 2.513,54
HABER /  DÜNYA

Başkanın seks fotoğrafları

Formula 1 patronu Mosley'in sado-mazoşist fotoğrafları medyaya düştü. Sapık sekse FIA'nın tepkisi ise şaşırttı.

Abone ol Spor camiası FIA başkanı Max Mosley'in sapık videosunu konuşuyor. 5 saatlik videoda Mosley'in 5 hayat kadını ile yaptığı sadomazoşist ilişkinin görüntüleri yer alıyor. Olaya Yahudi gruplarından sert tepki gelirken, FIA sessiz kaldı.

Görüntüler, Mosley'in özel olarak döşettiği evinin bodrumunda çekildi. Mosley, nazi kıyafeti giydirdiği hayat kadınlarını kırbaçlıyor. Daha sonra da kendisini kırbaçlatıyor.

İNGİLİZ GAZETESİNDE
SKANDALA DAİR FOTOĞRAFLAR
YAYINLANDI. GÖRMEK İÇİN
TIKLAYIN! 



Olayın fotoğrafları da basına düştü. The News of the World gazetesi, FIA Başkanı Mosley'in fotoğraflarından bir kısmını yayınladı.

Görüntüler Yahudi cemaatlerini ayağa kaldırdı. Mosley'e tepki yağarken, istifası istendi.

FIA UMURSAMADI

Konuyla ilgili herhangi bir yorum yapmayan FIA, bunun gazeteyle Mosley arasında çözülmesi gereken hukuksal bir süreç olduğunu belirtmekle yetindi.

Mosley'e yakınlığıyla bilinen F1'in ticari haklarını elinde bulunduran Bernie Ecclestone, özel hayatta olup bitenlerin o kişiyi bağladığını ve Mosley'nin FIA başkanlığını bırakması için bir neden göremediğini söyledi:

"Onu çok uzun zamandır tanıyorum. Birisi kanıt olmadan böyle bir şeyden bahsetse inanmazdım. Bunun tamamen doğru olduğunu kabul etsek bile görevi bırakması gerekmez. Çünkü spora bir etkisi olamaz. Max'ı tanıdığım kadarıyla bunun Yahudi karşıtlığından çok bir şaka olduğunu sanıyorum."

1993 yılından bu yana FIA'nın başında olan Mosley, evli ve iki çocuk babası. Mosley'nin babası, ikinci savaş öncesi İngiliz Faşistler Birliği Partisi'ni kuran politikacı Oswald Mosley'di.