BIST 10.740
DOLAR 32,20
EURO 35,00
ALTIN 2.519,69
HABER /  GÜNCEL

Abla-kardeşten fuhuş A.Ş.

Abla-kardeşten fuhuş işbirliği.. İşadamları kasete alan iki kardeş şantajla para sızdırıyordu.

Abone ol

Antalya'da fuhuşa zorladıkları iki kadınla ilişkiye giren erkeklerin, sevişme görüntülerini gizli kameraya kaydederek şantaj yapan abla- kardeş, polisin operasyonuyla yakalandı. Şantaj yapılan işadamlarının sevişme görüntülerinin internette yayınlandığı, bir kısmının da CD'ye kaydedildiği ortaya çıktı.

100'üncü Yıl Bulvarı Varlık Mahallesi'nde bulunan bir evde iki genç kadını erkeklerle fuhuşa zorlayan abla- kardeş, ilişkiye girilen odada bulunan bir bilgisayar üzerine yerleştirdikleri gizli kamera ile sevişme sahnelerini yandaki odadan kaydetti. İki zanlı, daha sonra da görüntülerini çektikleri kişilere şantaj yapıp para sızdırdı.

İki işadamının şikayeti üzerine harekete geçen polis, Varlık Mahallesi'ndeki eve baskın düzenledi. İşadamlarına şantaj yapan abla- kardeş gözaltına alındı.

Polis yaptığı incelemede açılan bir internet sitesinde kadınların bazı müşterilerle çekilmiş görüntülerinin yayınlandığını belirledi. Abla- kardeş sorgularında suçlamaları kabul etmezken iki zanlı sevkedildikleri mahkemece tutuklandı. Erkeklere pazarlanan E.Ö. ve H.B. ise bir kuruma yerleştirildi.