BIST 9.892
DOLAR 32,58
EURO 35,00
ALTIN 2.463,43
HABER /  MEDYA

Duygu Çetinkaya coştu 'Gel bakalım yılan!'

Survivor All Star Duygu Çetinkaya Survivor son bölümde Seda Aktuğlu'nun elenmesi üzerine yine rahat durmadı. Duygu Çetinkaya ve Seda Aktuğlu arasında yarışma sırasında şiddetli bir kavga yaşanmıştı.

Abone ol

Survivor All Star 24 Mart gecesi ekrana gelen son bölümde Seda Aktuğlu elendi. Survivor'da takım arakdaşları ile sms oylamasına çıkacak iki isimden biri Begüm Yücetan diğeri ise Seda Aktuğlu oldu. Sms oylamasında Seda Aktuğlu adaya veda eden isim oldu.

Survivor All Star'da yine gerilim dolu bir konsey gecesi yaşandı. Hilmicem İntepe gecenin birincisi olurken Turabi dokunulmazlığı aldı. Begüm Yücetan ve Seda Aktuğlu'nun sms yarışında kaybeden isim Seda Aktuğlu oldu.

Seda Aktuğlu'nun adaya vedası sonucu tartışmasız gözler kanlı bıçaklı olduğu Duygu Çetinkaya'ya çevrildi. Duygu Çetinkaya yine rahat durmadı ve sıkı takipçisi olduğu Survivor All Star izlerken sosyal medya hesabından attığı tweetlerle yine gündeme oturdu.

Duygu Çetinkaya ve Seda Aktuğlu yarışma esnasında hararetli bir kavga yaşamış. Hatta Seda Aktuğlu'nun tahrikleri sonucu az kalsın Duygu Çetinkaya yarışmadan diskalifiye kalma durumuna gelmişti.

ekran-resmi-2015-03-25-10.12.30.pngDuygu Çetinkaya twitter'da Seda Aktuğlu'ya çok  sert çıktı , 'Benim ahım kimseyi bırakmaz bu iş sırayla olacak kardeşler, Allahın sopası yok, ben giderken amin diyen şimdi sen giderken şükürler olsun diyorum, boş konuşma Seda, gel bakalım yılan!' dedi.

Duygu Çetinkaya ve Seda Aktuğlu arasında yaşananlar: