BIST 9.916
DOLAR 32,45
EURO 34,74
ALTIN 2.440,43
HABER /  GÜNCEL

Dündara da seks kaseti göndermişler

Baykal'ı istifaya sürükleyen "kaset iddiası"na bir iddia da bu akşam saatlerinde geldi.

Abone ol

Uğur Dündar, Star Haber'de bu gece yayınlanacak Arena'da programında konuk ettiği Kemal Kılıçdaroğlu'nun açıklamalarından kesitler yayınladı. Dündar, Baykal'ın iddiasına karşılık bir AK Partili milletvekilinin de kendilerine ulaşan "seks kasetinin" bulunduğunu ve özel hayat gerekçesiyle yayınlamadıklarını söyledi.

CHP Grup Başkanvekili Kemal Kılıçdaroğlu, Arena'da Uğur Dündar'a konuştu. Önümüzdeki hafta yapılacak kurultay öncesi CHP'nin kendi içerisinde değerlendirme yapacağını, köklü bir parti olarak yine kendi kararını vereceğini söyleyen Kılıçdaroğlu, adaylığı konusunda böyle bir talebinin bulunmadığını böyle bir teklifinde kendisine yapılmadığını ifade etti.

İşte Kılıçdaroğlu'nun o sözleri;

Cumhuriyet Halk Partisi köklü gelenekleri olan bir partidir. Dün kurulan ertesi gün görüş değiştiren bir parti değildir. O geleneklerine uygun olarak, oturacaktır konuşacaktır, tartışacaktır kararını verecektir. Dolayısıyla genel başkanlığa şu aday olacaktır, bu aday olacak, ben aday olacağım diye bir düşünceyi ileri sürmenin doğru olmayacağını düşünüyorum.

Ugur Dündar: Peki görev değişikliği teklifi olursa kaçar mısınız?

Bu konuda ne görev teklifi var, ne de benim bu konuda bir talebim var.

Ugur Dündar:  Siz Baykal'ı dinlerken herkesin böyle bir komploya hedef olabileceğini düşündünüz mü?

Kapılmamak mümkün değil. Bu ürpertiyi ilk hissettiğimiz ortak Türkiye Büyük Millet Meclisi Genel Kurulu oldu. Ulaştırma Bakanı çıkıp kürsüye, herkes teknik olarak dinlenebilir. Dinlenmek istemiyorsanız telefonda konuşmayacaksınız.

KASET ELİMDE DEĞİL

Star Haber Genel Yayın Yönetmeni Uğur Dündar, bazı internet sitelerinde kendisi hakkında ortaya atılan ''Elinde bir AK Partili vekilin Rus hayat kadınlarıyla alem yaparken çekilmiş görüntüleri var'' iddiasına yanıt verdi.

Dündar, ''Elimizde kaset yok. Özel hayata duyduğumuz saygı gereği böyle bir kasetin varlığını duyduğumuzda seyretmeye bile değer görmedik'' dedi.
 

Bu AKP'nin bir karargahı olduğu, bazı gazeteciler tarafından da dile getirildi. Biz ne söylersek söyleyelim. AKP'yi de suçlayabiliriz iktidarı da suçlayabiliriz, iktidarın içerisindeki belli kanatları da suçlayabiliriz. Eğer olay aydınlatılmassa bu olayda iktidarın bu komplonun bir parçası olduğunu gösterir. İktidar gerçekten bu suçlamalardan kendini sıyırmak istiyorsa, o zaman bu komployu düzenleyenleri ortaya çıkaracaktır. İlişkiler nasıl kurulmuştur, tezgah nasıl hazırlanmıştır. Montajlama nerede yapılmıştır, nereden servis yapılmıştır bunları çıkarabilirler. Yapanın yanında kar kalır mantığıyla hareket edilirse siyaset önümüzdeki günlerde, önümüzdeki yıllarda bizi farklı tablolarla karşı karşıya bırakabilir.

Sayın Baykal bu konudaki hukuk mücadelesini sonuna kadar gideceğini söyledi. Olması gerekende bu zaten.

DÜNDAR BOMBAYI PATLATTI O
KASET HAKKINDA İLK KEZ KONUŞTU
İŞTE AYRINTILAR

(Haberde kullanılan Uğur Dündar fotoğrafı fotomontajdır)

[PAGE]

Bu konunun da takipcisi olacak mısınız?

Elbette elimizden geldiği kadar. Ne yazık ki bizim elimizdeki imkanlar iktadır elinde olduğu kadar yok. Bize bilgiler ancak değişik kanallardan gelirse takip edebiliriz. Şunu söyliyeyim bu kara tablo, bu ülkedeki herkes tarafından sorgulanmak zorundadır. Bakın pekçok yolsuzluk dosyasıyla ilgili olarak bilgi, belge bize çok gelir. Bunların içerisinde özel hayatla ilgili bilgiler CD'lerde varda ancak hiçbirisini kullanmadık.

DÜNDAR BOMBAYI PATLATTI

Kemal Kılıçdaroğlu'nun bu sözleri üzerine konuşan Dündar, AK Parti'yi kızdıracak bir iddiayı da gündeme getirdi. Dündar, kendilerine AK Partili bir milletvekilinin Rus kızlarla yaptığı alemin görüntülerinin bulunduğunu ancak yayınlamayacaklarını söyledi.