SİYASET
21 Eylül 2011 Çarşamba 03:541 Yorum3356 okunmaDSP Genel Başkanı Masum Türker, Ankara'daki patlamayı değerlendirdi
- Haber
DSP Genel Başkanı Masum Türker, Ankara'da meydana gelen korkunç patlamayla ilgili açıklamalarda bulundu. Tüker, patlamanın tesadüfi olmadğını ve bu saldırının amacının meydan okuma olduğunu vurguladı.
Saldırının ''uluslararası düzeyde bir terör olayı'' gibi göründüğünü belirten Türker, saldırının olduğu yerde hala şarapnel parçaları bulunduğunu anlattı.
"BU BİR MEYDAN OKUMA!"
Saldırıda hayatını kaybedenlere Allah'tan rahmet, yaralananlara da acil şifalar dileyen Türker, ''Patlamanın Ankara'da Başbakanlık ve TBMM'ye yakın bir mesafede olmasının bir meydan okuma olduğunu söyledi. Bu olayın Türkiye'nin uluslararası ilişkilerini kimi zaman iyi, kimi zaman gergin geçtiği ve bazı konuların Türkiye tarafından gündeme getirileceği tarihte olması, bu olayın tesadüfi olmadığını, ciddi planlandığını gösteriyor.'' dedi.
"ÖZLELLİKLE BAŞBAKAN YURTDIŞINDAYKEN..."
Türker, ''Özellikle Başbakan'ın yurtdışında olduğu, Birleşmiş Milletlerde bazı kararlarda Türkiye'nin çok etkili olacağının konuşulduğu bir anda bu olayın olması Türkiye'nin uluslararası düzeyde nasıl bir sorun yumağıyla karşı karşıya olduğunu da ortaya koyuyor. Bu konunun bu yönüyle de değerlendirilmesi gerekir diye düşünüyorum.'' şeklinde konuştu.













AK PARTİBülent Arınç'a uçakta sürpriz kutlamaBaşbakan Yardımcısı Bülent Arınç, 64'üncü doğum gününü binlerce metre yüksekte kutladı.
DÜNYASuriye'de ölümler devam ediyor!Suriye İnsan Hakları İzleme Örgütü, ülkenin çeşitli kentlerinde ordunun yönetim karşıtlarına karşı düzenlediği operasyonlarda ölenlerin sayısının 41'e yükseldiğini duyurdu.
AK PARTİErdoğan'dan partisindeki anlaşmazlığa cevap!Başbakan Erdoğan, Kazakistan gezisi dönüşü Atatürk Havalimanı'nda basın toplantısı düzenledi
DİĞERHayyam Garipoğlu yurt dışına kaçtıMünevver Karabulut davasında 'suçluyu kayırma' suçlamasıyla 3 yıl hapis cezasına çarptırılan Hayyam Garipoğlu yurt dışına kaçtı...
DİĞERCan Bonomo finale kalmayı başardı!Eurovision şarkı yarışmasındaki temsilcimiz Can Bonomo finale kalmayı başardı.
GÜNDEMOdunlu manşeti Kekeç'i çıldırttı!Kekeç, Taraf'ın Bakan Şahin'i temsili bir odun resmiyle eleştirdiği haberi terbiyesizce bulduğunu söyledi.
SPFatih Erbakan miras kavgasını anlattı!Necmettin Erbakan'ın oğlu Fatih Erbakan, miras kavgası tartışmalarına açıklık getirdi.- 1
- 2
- 3
- 4
- 5
- 6
- 7
- 8
- 9
- 10
DİĞERBu soruların cevabını bilen kazanıyorBu yarışmayla hem eğlenin hem de bilginizi ölçün. İşte size eğlenceli bir fırsat...
GEZİRegaip Kandili'nde böyle dua edin!Bu gecel Recaip Kandili. Peki ama Üç ayların başlangıcı olarak kabul edilen bu gece nasıl dua edilmelidir?
DİĞERAhmet Kaya ölmedi Pakistan'da yaşıyorTürkçe Olimpiyatları'nın Pakistan finalinde, Ahmet Kaya'nın Giderim adlı parçasını söyleyen genç dinleyenleri mest etti.
3.SAYFASevişirken basılan polis olay olduGünün sıradışı olayının adresi Trabzon. Polis sevgilisi ile arabada sevişirken basılınca ortalık karıştı. - 1
- 2
- 3
- 4
- 5
- 6
- 7
- 8
- 9
- 10
Tel : +90 212 266 99 99 / Faks : +90 212 266 98 98










































