BIST 9.916
DOLAR 32,44
EURO 34,74
ALTIN 2.438,67
HABER /  MEDYA

Diriliş Ertuğrul son bölüm yıktı 57. bölüm fragmanı izleyin

Diriliş Ertuğrul son bölüm final sahnesi izleyiciyi kilitledi Diriliş Ertuğrul son bölüm izleyin. Şehzade Yiğit'i ele geçiren Noyan'ı neler bekliyor, Halime kardeşi için ne karar verecek? Diriliş Ertuğrul 57. bölüm fragmanı internethaber'de izleyin.

Abone ol

Diriliş Ertuğrul son bölüm final sahnesi izleyiciyi yine ekran başına kilitledi. Aksiyon sahnelerinin bol olduğu Diriliş Ertuğrul son bölüm-56. bölüm izleyin. Diriliş Ertuğrul 57. bölüm yeni fragmanında neler olacak? Diriliş Ertuğrul yeni bölümde Şehzade Yiğit'i ele geçiren Noyan'ı neler bekliyor, Halime ise sultanlık yalanı ile kandırlan kardeşi hakkında ne karar verecek? Diriliş Ertuğrul 57. bölüm fragmanı izleyin internethaber'de...

DİRİLİK ERTUĞRUL SON BÖLÜM İZLE 57. BÖLÜM FRAGMANI

Her bölümü ekranlarda büyük bir heyecanla beklenen Diriliş Ertuğrul son bölüm gelişmeleri ile yine bu akşam TRT ekranlardaki yerini alırken, özellikle geçen hafta yayınlanan bölümde Şehzade Yiğit’in kandırılışı ve bunun sonuçları yeni bölümde dizinin en merak edilen gelişmesi olacak. Moğolların oyununa gelen Şehzade Yiğit Diriliş Ertuğrul yeni bölüm gelişmeleri arasında obaları nasıl bir tehlike altına sokacak göreceğiz.

Şehzade Yiğit’i ele geçiren Noyan, onu sultan olduğuna inandırıp bazı beyleri de onun huzuruna çağırınca, kendisini gerçekten sultan sanmaya başlayan Yiğit, Kayı ve Dodurga obalarını büyük bir tehditle karşı karşıya bırakıyor. Halime bir taraftan sultanlık masalıyla kandırılan kardeşinin akıbeti için üzülürken diğer yandan yeni doğan oğlu Gündüz’ün mutluluğu arasında kalıyor. Sultan Alaattin çoktan ordusunu alıp yola çıkarken, hakkında görüldüğü yerde infaz edilme emri Şehzade Yiğit için mi veriliyor?

Diriliş fragman sahnelerinde dikkat çeken diğer bir detay ise Tuğtekin’in eşi Gökçe hatunun Noyan’ın eline geçtiği sahne oldu. Noyan Gökçe hatunu öldürüyor mu sorusu izleyicileri oldukça meraklandırdı. Peki dizinin kahramanı Ertuğrul’un bu vahim tabloya karşı yeni planları neler olacak? Ertuğrul ve Alpleri Noyan’ın inine girecek mi? Şehzadeyi sağ salim kurtarabilecek mi? Son sahnede kaçak Moğol Noyan'ın Turgut Alp'in kellesini almak üzere olduğu ana tanıklık etmiş ve Emir Saadettin'e Alaattin Keykubat'tan gelen mektubun sırrının ne olduğunu merak etmiştik. 28 Nisan akşamı yayınlanan Diriliş Ertuğrul son bölümde Emir Saaddettin ile Ertuğrul Bey arasında geçecek hesaplaşmaya da tanık olacağız.

Diriliş Ertuğrul son bölümde İzzettin Keykavus karmaşası.. Halime hatunun kardeşi Aladdin Keykubat'ın yeğeni Yiğit bu bölümde Türkmen beylerine gönderdiği biat mektubuyla tarihsel süreçte çelişki yarattı. Biat mektubunda İzzettin Kaykavus adı kullanıldı. Dönem itibariyle karakterin 2. İzzettin Keykavus olduğu anlaşıldı. Sultan Alaaddin Yiğit alp için katli vaciptir fermanı yayınladı. Diriliş Ertuğrul son bölüm Ertuğrul'un "ben bu oyunu bozarım" sözleriyle efsaneleşirken, hain Saaddettin Köpek'in büyük oyununun aşamalarına ve imparatorluğu içten yıkmaya çalışan hainliğin boyutlarına temas etti. Geçen hafta yayınlanan Diriliş'te tedavi için obadan ayrılarak Erzurum'a giden  Gündoğdu ve Hayme ana son bölümde yoktu ancak yeni bölümde döndü. Dündar, Sungurtekin, Ertuğrul, Gündoğdu ve Haymen ana biraraya geldi, Süleymanşah'ın ailesi birleşti. Diriliş Ertuğrul 57. Bölüm tanıtımı da büyük bir merakla beklenmeye başlamışken, yeni bölüm gelişmeleri ile Diriliş Ertuğrul 4 Mayıs Çarşamba akşamı yine TRT 1’de tüm heyecanıyla yayında olacak. Ertuğrul son fragman yayınlandığı anda buradan izlenebilir.

13. Yüzyıl… Dünya yeni kudretini arıyordu. Ve Anadolu, emperyallerin kavgaya tutuştuğu bir diyardı. 1071’de Türklerin girdiği bu topraklara şimdi, Haçlılar ve Moğollar da ortak olmak istiyordu. Akdeniz, Karadeniz, Balkanlar, Kafkasya ve Mezopotamya yeni sahibini arıyordu. İşte bu yangın yerinde, bizim hikayemizin kahramanı Ertuğrul da, 400 çadırlık obasına bir yurt arıyordu. Yıllardır yersiz ve yurtsuz kalan Kayılar, Ertuğrul’dan acılarına, çilelerine ve yolculuklarına son verecek bir yurt istiyordu. Ertuğrul, göğü çadır, yeri yatak eyleyerek zor bir mücadeleye talip oldu. Tapınak Şövalyeleri ve vahşi Moğollar onun en büyük düşmanlarıydı. Ertuğrul, ümitlerin tükendiği bir çağda nice zorluğa göğüs gererek, azmi ve sabrı sayesinde düşmanlarını yendi ve Kayı boyuna bir yurt verdi. Bu yurtta üç kıtada altı asır hüküm sürecek olan dünyanın en ihtişamlı devleti Osmanlı İmparatorluğu kuruldu. Bu muhteşem devletin sırrı da kahramanımız Ertuğrul’un hikayesinde gizliydi. Ertuğrul’un, İbn-i Arabi’den aldığı bu sır, onu adım adım hayallerine taşıdı. Ertuğrul, hayallerine giderken aslında dünyaya yeni bir medeniyet armağan etti. Temellerini attığı devlet, dünyanın kaderini değiştirdi. Biz de dünyanın kaderini değiştiren adamın destansı hikayesine, boyun eğmeyen karakterine, büyüleyici aşkına ve tüm insanlığa yetecek adalet duygusuna şahitlik edeceğiz. Diriliş Ertuğrul aynı zamanda bugünün hikayesi…

13. yüzyılda İslam dünyası bugün ki gibi büyük sorunlar yaşıyordu. Bir lider ve bir kahraman bekliyordu. Diriliş “Ertuğrul” dizisi inşa sürecindeki yeni Türkiye için tarihin yol rehberliğinde bugüne çok şey söyleyecektir.

- Bu mücadelede casuslar, hainler ve şövalyeler;
- Bu yolculukta entrika, tehlike ve ölüm;
- Bu hikayede yoldaşlık, fedakarlık, cesaret ve yiğitlik;
- Bu destanda büyüleyici bir aşk var.