BIST 9.916
DOLAR 32,48
EURO 34,75
ALTIN 2.440,80
HABER /  GÜNCEL

Daum futbolcularını kutladı

Fenerbahçe UEFA Avrupa ligine şansız birn şekilde veda etti. Maç sonrası Daum futbolcularını kutladı

Abone ol

UEFA Avrupa Ligi 2. tur rövanş maçında Fransa'nın Lille takımıyla 1-1 berabere kalmasına karşın elenen Fenerbahçe'nin teknik direktörü Christoph Daum, karşılaşmada 1-0 öne geçmelerine karşın, yakaladıkları avantajı koruyamadıklarını söyledi.

Daum, maçtan sonra yaptığı basın toplantısında, karşılaşmada iyi mücadele ettiklerini ve golü de bulduklarını belirterek, ''2. golü belki bulabilirdik, ama atamadık. Maçın sonuna doğru, yakaladığımız avantajı koruyamadık. Bugün oynayan herkes, görevini en iyi şekilde yaptı. Taraftarımıza da teşekkür ediyorum. Takımımıza inanılmaz destek verdiler'' dedi.

Lille Teknik Direktörü Rudi Garcia'nın, ''1-0'dan sonra Fenerbahçe geriye yaslandı'' şeklindeki sözlerinin hatırlatılması üzerine Daum, ''Evet, hak veriyorum, çünkü kanatlarda oynayan oyuncularımız Gökhan Gönül ve Vederson ile önde gereken baskıyı kuramadık. Zaten Lille, golü yedikten sonra daha fazla baskı kurmaya çalıştı ve bizi daha fazla geriye itti, ancak attıkları gol, duran toptandı. Bizim geriye yaslanmamızla ilgili bir gol değildi'' diye konuştu.

Daum, takımın fiziksel anlamda sorunu olmadığını, ancak konsantrasyonda sıkıntı olduğunu, yenilen gollerin de konsantrasyon eksikliğini gösterdiğini dile getirdi.

Bir soru üzerine, Güiza ve Deniz'in, sakatlıkları nedeniyle oyundan çıkmayı kendilerinin istediğini kaydeden Alman teknik adam, bundan sonra tüm konsantrasyonlarının Turkcell Süper Lig ve Türkiye Kupası için olacağını ifade etti.

Fenerbahçe, 28 Şubat Pazar günü İstanbul Büyükşehir Belediyespor ile yapacağı lig maçının hazırlıklarına, yarın yapacağı antrenmanla başlayacak.