BIST 9.786
DOLAR 32,60
EURO 35,01
ALTIN 2.449,22
HABER /  SPOR  /  FENERBAHÇE

Damien Comolli o futbolcuyu getirmek için İngiltere'ye gitti

Fenerbahçe'de devam eden transfer çalışmalarında Ersun Yanal'ın listede ilk sıraya koyduğu isimlerden Adam Lallana için Damien Comolli'nin İngiltere'ye gittiği iddia edildi.

Abone ol

Spor Toto Süper Lig'de tarihinin en kötü sezonlarından birini geçiren Fenerbahçe, sezonun ikinci yarısında adeta yeniden doğmak için hazırlıklarını sürdürüyor.

Takımın başına getirilen teknik direktör Ersun Yanal'ın istediği isimlerden biri olan 30 yaşındaki Adam Lallana için ısrarını sürdürüyor. Dün akşam kadroya katılan Sadık Çiftpınar'ın imza töreninde bulunmayan Damien Comolli'nin İngiltere'ye gittiği iddia edildi.

Fenerbaçe'nin sportif direktörünün eskiden çalıştığı Liverpool'da sakatlık sorunları nedeniyle forma şansı bulamayan Adam Lallana için transfer girişimlerinin başladığı iddia edildi. Adabasınına göre Fenerbahçe ve Southampton, Adam Lallana'yı kadrosuna katmak için yarışıyor.

7 maç forma giyebildi
Liverpool'da sakatlıkları nedeniyle geçen sezon toplamda 23, bu sezon ise 7 maç kaçıran 30 yaşındaki orta saha bu sezon sadece 6'sı Premier Lig, 2'si Şampiyonlar Ligi olmak üzere 8 maçta forma giyebildi. 2014 yılında Liverpool'a transfer olan Lallana'nın Haziran 2020'ye kadar sözleşmesi bulunuyor.