BIST 9.670
DOLAR 32,59
EURO 34,85
ALTIN 2.494,38
HABER /  SPOR  /  GALATASARAY

İspanyollar transfer bombasını patlattı! Simon Kjaer Türkiye'ye geliyor

Fenerbahçe'de bir dönem savunmanın göz bebeği haline gelen Simon Kjaer, İspanyol basınının haberlerine göre Galatasaray yolunda.

Abone ol

29 yaşındaki Danimarkalı milli futbolcu Simon Kjaer, Fenerbahçe'de olduğu dönemde çok sevilmiş ve oynadığı savunma futboluyla göz doldurmuştu. Şu anda İspanya ekiplerinden Sevilla'da futbol hayatına devam eden Kjaer için İspanya basınından bomba bir haber ortaya atıldı.

Çıkan habere göre Galatasaray, Serdar Aziz'in de takımdan ayrılmasıyla oluşan savunma boşluğundan dolayı Simon Kjaer'i listenin başına aldı!

Resmi teklif yapılacak
Haberde Serdar Aziz ile yolların ayrılacak olması hatırlatılırken, Garry Rodrigues'den elde edilecek gelirle Simon Kjaer için teklif yapılacağı belirtildi. Galatasaray'ın Sevilla'ya Fenerbahçe'ye ödenenden daha düşük bir rakam teklif edeceği vurgulanırken, 29 yaşındaki Danimarkalı stopere de yıllık 2 milyon Euro maaş verileceği öne sürüldü. Ayrıca sarı-kırmızılıların Kjaer'e 3,5 yıllık sözleşme teklif edeceği kaydedildi.

3 kez görüşüldü
Öte yandan Galatasaray'ın Simon Kjaer'in menajeriyle üç kez görüştüğü ve anlaşmaya yakın olduğu ancak sarı-kırmızılıların Sevilla ile rakamda anlaşmasının kolay olmayacağı öne sürüldü. Haberde, Galatasaray'ın, Kjaer ile dördüncü kez görüşeceği ve daha sonra Sevilla'yı ikna etmeye çalışacağı bilgisi yer aldı.