BIST 9.916
DOLAR 32,44
EURO 34,76
ALTIN 2.440,32
HABER /  POLİTİKA

Cumhurbaşkanı Gül'ün kulağında ne var?

Cumhurbaşkanı Abdullah Gül'ün kulağındaki işitme cihazı ilk kez görüntülendi.

Abone ol

Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, resmi ziyaret için Türkiye'ye gelen Ukrayna Devlet Başkanı Viktor Yanukoviç'i resmi törenle karşıladı.

Çankaya Köşkü'nde, 21 pare top atışı eşliğinde iiki ülke milli marşlarının çalındığı törende Ukrayna Devlet Başkanı Viktor Yanukoviç Türkçe 'Merhaba asker' diyerek tören kıtasını selamladı. Törende ayrıca bir ilk yaşandı. HDN Ankara Bürosu fotomuhabiri Selahattin Sönmez Cumhurbaşkanı Gül'ün kulağındaki rahatsızlık nedeniyle kullandığı işitme cihazını ilk kez görüntüledi.

AMELİYAT OLMUŞTU

Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, kulak rahatsızlığının tedavisi için yaz ayında Maslak Acıbadem Hastanesi’nde bir operasyon geçirmişti. Sol kulağa yapılan müdahalenin ardından bir gece hastanede kalan Gül’ün sağlık durumu iyi.

Cumhurbaşkanı Gül, uzun süredir kulağındaki rahatsızlıktan şikayetçiydi. Dışişleri Bakanlığı görevini yürüttüğü 2006 yılında, iç kulak rahatsızlığı nedeniyle Gülhane Askeri Tıp Akademisi’nde ameliyat olmuştu. Gül, aynı rahatsızlık nüksedince geçtiğimiz yıl ağustos ayında da Kırgızistan gezisini yarıda bırakarak yurda dönmüş ve Hacettepe’de 9 gün ilaç tedavisi görmüştü. Gül, o dönem 30 Ağustos Zafer Bayramı kutlamalarına katılmak istemiş, fakat doktorlar bu istek karşısında, “Şu anda tam iyileşme sürecindesiniz. Bütün gün ayakta durmanız ve yüksek sese maruz kalmanız, iyileşmenizi geciktirir.” cevabını vermişti. Gül de bunun üzerine kutlamalara iştirak etmemişti.


abdullah-gul-isitme-cihazi.jpg 
abdullah-gul-kulak.jpg