BIST 9.872
DOLAR 32,54
EURO 34,95
ALTIN 2.456,75
HABER /  MEDYA

Çocuklar Duymasın neden yok Kanal d 10 Aralık yayın akışı

Çocuklar Duymasın neden yok Çocuklar Duymasın yeni bölüm ne zaman yayınlanacak? 10 Aralık 2017 Kanal D yayın akışına baktığımız zaman Çocuklar Duymasın bugün 20.00'de yayınlanmayacak. Peki Çocuklar Duymasın yeni bölüm ne zaman?

Abone ol

Kanal D'nin pazar günleri ilgiyle izlenen ve final yapacağı iddia edilen Çocuklar Duymasın 19.yeni bölüm fragmanı yayınlandı. Herkes merakla Çocuklar Duymasın 19.bölümünü beklerken Kanal D yayın akışından bir şok geldi. Peki Çocuklar Duymasın yeni bölüm ne zaman var final mi yapacak?

Başrollerini Pınar Altuğ ile Tamer Karadağlı'nın paylaştığı Çocuklar Duymasın'da Haluk ve Meltem'in boşanıp boşanmadığı merak ediliyordu. Herkes 19.bölüm fragmanını beklerken Kanal D'den bomba yayın akışı değişikliği geldi. Genellikle 20:00'de yayınlanan Çocuklar Duymasın'ın sadece bugün geçerli olmak üzere saati değişti. Peki Çocuklar Duymasın ne zaman yayınlanacak?

ÇOCUKLAR DUYMASIN YENİ BÖLÜM NE ZAMAN? Herkes 20:00'de Çocuklar Duymasın'ı beklerken Kanal D'de o saatlerde ödül töreni canlı olarak yayınlanacak. Çocuklar Duymasın ise ödül töreni bittikten hemen sonra yeni bölümüyle ekranda olacak.

FİNAL Mİ YAPACAK? Çocuklar Duymasın ile ilgili iddiaların ardı arkası kesilmiyor. İki hafta boyunca yeni bölümü ekrana gelmeyen Çocuklar Duymasın'ın final yapacağı konuşulmuştu. Fakat Çocuklar Duymasın final yapmadı ve bir süre daha yayın hayatına devam edeceği açıklandı.