BIST 10.219
DOLAR 32,23
EURO 34,77
ALTIN 2.456,06
HABER /  MEDYA

CHP'li vekilin iması canlı yayını karıştırdı!

CHP vekil Aytuğ Atıcı ile eski AK Parti'li vekil Abdurrahman Kurt arasındaki Erdoğan kavgası canlı yayında stüdyoyu tozu dumana kattı...

Abone ol

İNTERNETHABER.COM
Habertürk ekranlarında ABD ve Türkiye arasındaki IŞİD gerilimini konu alan tartışmaya CHP Mersin Milletvekili Aytuğ Atıcı ile eski AK Parti vekili Abdurrahman Kurt'un kavgası damga vurdu. Canlı yayında karşılıklı sert sözlere sahne olan polemik moderatörün programı apar topar bitirmesiyle sona erdi.

SİZ TİR TİR TİTRERKEN BİZ ASLANLAR GİBİ DURDUK!

ABD'nin taleplerine karşın Türkiye'nin irade sahibi bir dış politika izlediğini ve bağımsız kararlar aldığını savunan Abdurrahman Kurt'a itiraz eden CHP vekili Atıcı "Obama kendisiyle telefon görüşmesi yapmıyor diye yataklara düşen ben miydim acaba? Bir telefon görüşmesi için bile bu kadar...." diyerek Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı ima eden suçlamalarda bulununca söze giren Kurt "Sizin gibi gidip kapısında tir tir tireyein insanlardan değiliz biz. Siz şöyle gidip orada yerlerde sürünürken bizimkiler adam gibi, aslanlar gibi durmasını bildi" dedi. "Sizinkiler yerlere yatarken biz onların yüzüne bakıp siz çocuk katilisiniz diyebildik." diyen Kurt, Atıcı'nın "Sonra da bir telefon konuşması için yerlere yattılar." çıkışına "Hiç de yatmadılar. Gereken neyse onu yaptılar." diye yanıt verdi.