BIST 9.916
DOLAR 32,44
EURO 34,74
ALTIN 2.438,67
HABER /  POLİTİKA  /  CHP

CHP'de yine gece operasyonu

Kurultayda Deniz Baykal’ın yanında yer alan Samsun, Ağrı, İzmir’in ardından Afyon Merkez İlçe de görevden alındı.

Abone ol

Gece yarısı "ayak oyunlarıyla" istifaya zorlandıklarını belirten CHP Afyon Merkez İlçe eski Başkan Yardımcısı Özlem Kıran da, çareyi CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’na mektup yazmakta buldu.

-GECE YARISI OPERASYONU-

ANKA’nın sorularını yanıtlayan Özlem Kıran, yönetimde yer alan 15 kişiden 7 kişinin zorla istifa ettirildiğini iddia etti. Bir gece yarısı yönetim kurulunda yer alan 7 kişinin, "İstifa edin, herkes istifa etti" diyerek istifalarının istendiğini belirten Kıran, "Zorla istifasını alanlar daha sonra istifalarını geri almak istediklerinde, ‘tamam, istifa mektuplarınızı yırttık’ yanıtı verilmiş, ancak daha sonra yürürlüğe konulmuştur" diye konuştu. Gece yarısı yönetim kurulunda yer alan kişilerin evlerine tek tek gidildiğini ve istifaların istendiğini ifade eden Özlem Kıran, konuyu CHP yönetimine taşıyacak. Özlem Kıran, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ile MYK üyelerine mektup gönderecek.

-"PARTİ İÇİ BARIŞI SAĞLAYALIM"-

Kıran, CHP Genel Başkanı’na göndereceği mektupta şöyle diyecek:

"Bir gece yarısı ev ev dolaşılarak zorla istifa istenmiştir. Bu yapılan baskı ve dikta rejimidir. Ne siyasi ahlaka uygun ne etikle bağdaşan bir yanı yoktur. Ayak oyunları ve çelme takılarak insanlar istifa ettiriliyor. Kendi içimizdeki çekişmelerle uğraşmaktansa parti içi barışı sağlayalım. Yıllardır parti için  çalışıyorum. Size karşı da değiliz. Bu yapılan içimizi acıtıyor. Biz partimiz için çalışmak istiyoruz."