BIST 9.717
DOLAR 32,55
EURO 34,93
ALTIN 2.439,82
HABER /  SPOR

Cem Papila düdüğü astı

Futbol hakemi Cem Papila, hakemliği bıraktığını açıkladı. İşte Papila'nın bırakma nedeni?

Abone ol

A Klasmanı futbol hakemi Cem Papila, FIFA listesinden çıkarıldığı için hakemliği bırakma kararı aldığını açıkladı.
A Klasmanı futbol hakemlerinden Cem Papila, ''FIFA listesinden çıkartılmam benim açımdan sürpriz olmadı, özel sebeplerden dolayı böyle bir kararın alınacağını tahmin ediyordum'' dedi.

Papila, Merkez Hakem Kurulu Başkanı'na hakemliği bıraktığına yönelik sözlü bilgi verdiğini, yazılı olarak ta yarın kararını sunacağını söyledi. İstifasıyla ilgili basın toplantısı şeklinde açıklamalarda bulunmasının söz konusu olmadığını anlatan Papila, şöyle konuştu:

"Her zaman hedefli hareket eden biriyim, hedeflerim de vardı. Beklentilerim, FIFA'da yükselmekti. Bir kademe yükselmiştim, dördüncü kademeye yükselmeyi hedeflerken böyle bir karar alındı. Ben de hedef kalmayınca istifa etmeyi uygun gördüm. FIFA listesinden çıkartılmam benim açımdan sürpriz olmadı, özel sebeplerden dolayı böyle bir kararın alınacağını tahmin ediyordum. Spor hukukçusu veya spor adamı olarak bu camianın içinde kalmak istiyorum. Camia derken de spor camiasını kastediyorum. Kısmet olursa ileri ki günlerde gözlemcilik gibi düşüncem var."