BIST 9.881
DOLAR 32,56
EURO 34,97
ALTIN 2.457,33
HABER /  MEDYA

Cem Küçük'ün indirilme nedeni

Ertuğrul Özkök Cem Küçük'ün Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın uçağına alınmayışının nedenini yazdı.

Abone ol

Hürriyet yazarı Ertuğrul Özkök, bugünkü yazısında Star yazarı Cem Küçük'ün Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın makam uçağının envanterinden neden düştüğünü kaleme aldı.

17-25 Aralık operasyonlarında suçlanan bakanların rüşvet aldığını söyleyen Cem Küçük'ün çizik yediği konuşuluyordu.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Suudi Arabistan ziyaretinde uçağa son anda alınmamasıyla ilgili ilginç ayrıntıyı Özkök, okurlarına böyle duyurdu:

EGEMEN BAĞIŞ UÇAKTA

"Meğer Suudi Arabistan uçağında hepimizin gözünden kaçan bir başka yolcu daha varmış... Cem Küçük’ün rüşvet almakla suçladığı Egemen Bağış...

Anlayacağınız Küçük, iki-üç gün sonra bineceği A330’un tam mürettebat listesine bakmadan baltayı taşa vurmuş. Manzara gözünüzün önüne geliyor mu...

Cumhurbaşkanı’nın uçağına alıp umreye götürdüğü eski bir bakanını daha 2 gün önce rüşvet almakla suçlamış.

Karşılaşsalar çok tatsız olaylar çıkabilir, büyük bir umre kazası olabilirdi. Siz Cumhurbaşkanı olsanız alır mıydınız onu uçağa..."

Yazının tamamı için

ERSOY DEDE'DEN KOVULDUĞU İDDİALARINA CEVAP
 

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Arabistan gezisinde uçağa alınmayan Cem Küçük'ün, bugün 24 TV'de yayınlanan programına çıkmaması, Cem Küçük'ün kovulduğuna dair iddiaları gündeme getirmişti.

İddiaların sosyal medyada ve bazı medya sitelerinde dillendirilmesi üzerine, Cem Küçük ile birlikte programı sunan bir diğer isim olan Ersoy Dede, Twitter hesabından  "Cem Küçük'ün tasfiye edileceğini ellerini ovuşturarak bekleyenler, çok üzülecek.." diye yazdı.

Cem Küçük ile Ersoy Dede, hafta içi her gün 24 TV'de "Günün Manşeti" programını sunuyordu. Cem Küçük bugün programa katılmazken, Ersoy Dede programı Güneş Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Turgay Güler'le birlikte sunmuştu.