BIST 8.718
DOLAR 32,34
EURO 35,16
ALTIN 2.241,64
HABER /  GÜNCEL

Canlı bombayım deyip iş yeri bastı!

Ankara Çankaya'da üzerinde bomba olduğunu iddia eden Köksal T., isimli şahıs, iş yeri bastı.

Abone ol

Olay üzerine mağaza çalışanları dışarı kaçarken, mağazaya çok sayıda polis ekibi ile Bomba İmha ekibi sevkedildi.

Olay, Çankaya Ceyhan Atuf Kansu Caddesi 6 numarada meydana geldi. Alınan bilgiye göre, cezaevinden yeni çıktığı öğrenilen Köksal T., isimli şahıs üzerinde bomba olduğunu söyleyerek, mağazaya girdi. Köksal T.'nin iş yeri çalışanlarına 'Yaklaşmayın, patlatırım. Borcumu verin' şeklinde tehtitler savurduğu kaydedildi. Bunun üzerine mağaza çalışanları korku içerisinde dışarı kaçarken, durumu polise bildirdi.

İhbar üzerine olay yerine gelen polis ekipleri mağazada geniş güvenlik önlemleri aldı. Bölgeye çok sayıda polis ekibi ile Bomba İmha ekibi de sevkedildi. Üzerinde bomba düzeneği olduğu öğrenilen Köksal T'yi ikna etmek için polis uzun süre uğraştı. Bu sırada mağaza çalışanları gelişmeleri dışardan takip etti. Yaklaşık 1 saatlik ikna çalışmasının ardından zanlı etkisiz hale getirildi. Yapılan incelemede Köksal T.'nin beline sardığı düzeneğin, kağıt rulosu olduğu anlaşıldı. Gözaltına alınan şahıs, çıkışta gazetecilerin, "Neden böyle bir eyleme giriştiniz?'' sorusuna, "Mallarımı gaspettiler" yanıtı verdi. Polis aracına konulan şahıs, daha sonra sorgulanmak üzere karakola götürüldü.

Olayın ardından çevredeki vatandaşlar derin bir nefes aldı. Gözaltına alınan şahsın, işyerinden yaklaşık 19 bin TL alacağı için böyle bir girişimde bulunduğu iddia edildi.