BIST 9.717
DOLAR 32,56
EURO 34,96
ALTIN 2.446,62
HABER /  GÜNCEL

Canlı bombada sürpriz tanık

Canlı bomba Güven Akkuş'u Antalya'da gören sürpriz tanık önemli bilgiler verdi. Akkuş'un yanındaki kadın aranıyor.

Abone ol Ankara'daki canlı bomba soruşturmasında sürpriz bir tanık ortaya çıktı. Tanığın anlattıklarına göre, canlı bomba Güven Akkuş olaydan 3 gün önce Antalya Terminali'nde bir kadınla birlikte görüldü. Sık sık telefonla görüşen kadın, Akkuş'a zafer işareti yaptı.

Ankara Ulus'taki patlamayla ilgili soruşturmada yeni gelişmeler var. Canlı bomba Güven Akkuş'u olaydan önce Antalya'da gördüğünü söyleyen bir tanık ortaya çıktı. Sürpriz tanığın verdiği ifade soruşturmanın yönünü değiştirdi.
 
Sürpriz tanık, Akkuş'u olaydan 3 gün önce Antalya Terminali'nde gördüğünü, yanında bir kadının olduğunu söyledi. Tanığa göre, Akkuş'un elinde laptop, sırtında çanta vardı.
 
Tanığın dikkatini kadının sürekli telefonla konuşması çekmiş. Yine tanığa göre, ikili birbirinden ayrılırken "zafer işareti" ile vedalaşmış.
 
Olaydan 3 gün önce Ankara'ya gelen Akkuş'un hücre evinde kalmış olması ihtimali araştırılıyor. Akkuş'un Ankara'ya bu kadınla mı yoksa yanlız mı geldiği bilinmiyor.
 
Ancak soruşturma dosyasına giren bir başka bilgi kafaları karıştırdı. Ulus'taki patlamadan sonra yaralı olarak hastaneye giden bir kadının ortadan kaybolması şüphe uyandırdı.
 
Eldeki veriler Akkuş'un yalnız olmadığını gösteriyor. Ancak Antalya'daki kadınla Ankara'daki yaralı kadın aynı kişi mi? Bu net değil. Şimdi polis her yerde bu kadınları arıyor.

(Gökhan Bozkurt / CNN TÜRK)