BIST 10.046
DOLAR 32,27
EURO 34,59
ALTIN 2.415,95
HABER /  POLİTİKA

CHP şarkı arayışına girdi

CHP'de seçim kampanyasına yönelik hazırlıklar devam ediyor. Parti Sloganını seçti, müzik için de adaylar şunlar;

Abone ol

CHP'de bir yandan milletvekili aday listesini belirleme çalışmaları sürdürülürken, diğer yandan da seçim kampanyasına yönelik hazırlıklar devam ediyor.

Reklam ajanslarının kampanyaya yönelik önerilerini değerlendiren CHP, Güzel Sanatlar Saatchi-Saatchi ajansında karar kıldı.

Kampanya sürecinde ana sloganını ''CHP İktidarında Halkı Ezdirmeyeceğiz, Ülkeyi Soydurmayacağız, Devleti Böldürmeyeceğiz. Şimdi CHP Zamanı'' olarak belirleyen CHP, miting alanlarında kullanılacak müziklere ilişkin de bir çalışma yürütüyor.

CHP'nin değerlendirmeye aldığı seçim müzikleri arasında Erol Evgin'in oğlu Murat Evgin, İsmail YK, Sadık Gürbüz'ün hazırladıkları şarkıların da bulunduğu belirtildi. Nazım Hikmet'in şiirinden bestelenen ve Edip Akbayram'ın seslendirdiği ''Güzel Günler Göreceğiz'' şarkısının da CHP'nin mitinglerinde çalınması planlanıyor.

CHP Genel Başkanı Deniz Baykal'ın miting programı ise henüz kesinlik kazanmadı. Ancak yapılan taslak programa göre Baykal'ın, 50-60 ilde miting düzenlemesi bekleniyor.