BIST 9.888
DOLAR 32,58
EURO 35,01
ALTIN 2.463,74
HABER /  MEDYA

Canan Karatay için bomba iddia muayanesi 800 TL!

Beslenme konusunda özellikle ekmeğe karşı çıkmasıyla tanınan Doktor Canan Karatay'ın muayene ücretinin 800 TL olduğunu ve bu ücrete rağmen muayenenin en erken 9 ay sonrasına verildiği iddia edildi.

Abone ol

İNTERNETHABER.COM- Profesör Dr. Canan Karatay ile ilgili çok konuşulacak bir iddia gündeme geldi. TV programlarında görmeye alışkın olduğumuz ve beslenmeyle ilgili diyetisyenlerden farklı tavsiyeleriyle ünlenen Karatay'ın, Florence Nightingale Hastanesi'nde bir muayene ücretinin 800 TL olduğu ve bir muayene için 9 ay beklemek gerektiği ileri sürüldü.

BİR MUAYENE 800 TL VE 9 AY SONRASINA VERİLİYORMUŞ!

Meslektaşlarının bir bölümü tarafından topa tutulan Karatay hakkında bugünkü köşesinden kritik iddiayı gündeme getiren Hürriyet yazarı Melike Karakartal, birebir şahit olduğunu öne sürdüğü olayı anlattı:

"İki hafta önce yolum Bağdat Caddesi'ndeki Florence Nightingale Hastanesi'ne düştü. Bekleme salonunda vakit geçirirken hastaneyi arayanlarla çalışanlar arasında geçen telefon konuşmasını aynen aktarayım:

"Yalnız muayene ücreti 800 TL. Ancak nisan ayına randevu verebiliyoruz. Özel sigorta geçmiyor." Bahsi geçen doktor Canan Karatay.

O "karalama kampanyası"ndan bahsediyor ama... Muayene ücreti 800 TL (Tekrarlıyorum, SEKİZ YÜZ TÜRK LİRASI) olan, ÜSTELİK, herhangi bir sigorta kurum ödemesi kabul etmeyen ve bundan ancak DOKUZ ay sonrasına randevu verebilen bir doktor olarak, karalama kampanyası pek de başarılı olmuşa benzemiyor. (Ayrıca, bu durumun "mütevazılık" ölçülerine pek uymadığını da kabul etmek gerek.

canan-karatay.20150815142410.jpg

BAKALIM KARATAY BUNA NE CEVAP VERECEK?

Karatay hakkında gündeme bomba gibi düşen bu iddiaya ise ünlü doktordan henüz bir açıklama gelmedi. Karatay'ın halihazırda meslektaşları tarafından aldığı eleştirilerin üzerine gelen bu iddiaya ne cevap vereceği ise merak konusu...