BIST 9.916
DOLAR 32,44
EURO 34,74
ALTIN 2.442,01
HABER /  ÇALIŞMA HAYATI

Çalışma Bakanlığı'nda milli seferberlik 2 günde 14 il

alışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı ile bağlı ve ilgili kurumların bürokratları "Çalışma Hayatında Milli Seferberlik" programı sürüyor.

Abone ol

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı ile bağlı ve ilgili kurumların bürokratları "Çalışma Hayatında Milli Seferberlik" programı kapsamında yarın 12, ertesi gün de 2 olmak üzere 14 ile ziyaret gerçekleştirecek.

Bakanlıktan yapılan açıklamada, "Çalışma Hayatında Milli Seferberlik" programının 6 Ocak'ta, Konya'da başlatıldığı anımsatıldı.

Bu kapsamda şimdiye kadar Afyonkarahisar, Düzce, Bartın, Bolu, Kırıkkale, Yozgat, Kırşehir, Nevşehir, Erzurum, Çankırı, Kars, Hakkari, Siirt, Erzincan, Kahramanmaraş, Denizli, Kütahya, Edirne, Tokat, Artvin, Şırnak ve Batman'ın ziyaret edildiği belirtilen açıklamada, ziyaretlerde işçiden işverene, emekliden engelliye kadar toplumun farklı kesimlerine ulaşıldığı, sorun ve talepleri konusunda bilgi alındığı ifade edildi.

Program çerçevesinde 81 ilin tamamının ziyaret edilmesinin hedeflendiği vurgulanan açıklamada, şunlar kaydedildi:

"Bakanlığımız ile bağlı ve ilgili kurumların bürokratları yarın Muş, Kayseri, Manisa, Sinop, Kırklareli, Aksaray, Giresun, Şanlıurfa, Elazığ, Niğde, Burdur, Osmaniye, cumartesi günü de Bingöl ve Tunceli'de ziyaretlerde bulunacak. Buralarda işçi ve işverenler ile ticaret ve sanayi odaları, esnaf ve sanatkarlar odaları üyeleriyle bir araya gelinecek. Program kapsamında, sivil toplum kuruluşu temsilcileri, emekliler, engelli vatandaşlar, üniversite gençliği, işsizler ve kadınlarla da görüşülecek. Gerek çalışanların, gerekse yatırımcı ile işverenin çalışma hayatıyla ilgili sorunları dinlenecek, görüş ve önerileri alınacak."