BIST 9.717
DOLAR 32,55
EURO 34,93
ALTIN 2.444,26
HABER /  MEDYA

Çağla Çetinöz kimdir Instagram resimleri

İşte Benim Stilim yarışmasına sonradan dahil olan Çağla Çetinöz farklı giyim tarzı ile öne çıktı. Peki Çağla Çetinöz kimdir instagram hesabındaki resimlerine bakın.

Abone ol

Çağla Çetinöz İşte Benim Stilim'den elenen yarışmacıların yerine 2 hafta önce dahil oldu. Instagram hesabındaki resimleri Çağla Çetinöz kimdir sorusuna ışık tutuyor.

Çağla Çetinöz bu sezondaki İlbilge Uzun tarzında biri olarak görülüyor. Sıradışı bir giyim tarzını benimsemiş gibi görünse de stil olarak vasatın üstünde değil.

ÇAĞLA ÇETİNÖZ INSTAGRAM RESİMLERİ
çağla-çetinöz-kimdir-.jpg
Çağla Çetinöz instagram resimleri radikal giyim tarzından örnekler taşıyor. Dövmeleri ve platin rengi saçları ile dikkat çeken Çağla Çetinöz 'hippi' modasına da yakın duruyor.

ÇAĞLA ÇETİNÖZ NERELİ?
çağla-çetinöz-.jpg
22 yaşındaki Çağla Çetinöz yarışmaya İstanbul'dan katılıyor. İşte Benim Stilim yarışmasına 6. haftada elenen yarışmacıların yerine Zeynep Karaca ile birlikte dahil oldu.

ÇAĞLA ÇETİNÖZ İŞTE BENİM STİLİM BİRİNCİLİĞİ ŞANSI NE?
çağla-çetinöz-sevgilisi.jpg
Çağla Çetinöz aykırı giyim tarzı ile dikkat çekse de İşte Benim Stilim yarışmasında varlık gösteremedi. Bunun sebebi de 'aykırılığın şıklığına' ve 'tarzına' sahip olamaması. Vasatı aşamayan Çağla Çetinöz'ün son üçe kalması bile büyük bir şans olur.

çağla-çetinöz-işte-benim-stilim.20150522155258.jpg
İşte Benim Stilim yarışmasında şu ana kadar tarzından çok diğer yarışmacılara sataşması ile gündem olabildi.