BIST 9.916
DOLAR 32,45
EURO 34,76
ALTIN 2.440,10

Butik Tatil Anlayışının Otelleri - V

İnternethaber seyahat uzmanı ve tatilin ayaklı Googel’ı Alper Tekbaş, sıra dışı mekanların, küçük, samimi, kendine özgü hizmet anlayışları ile ülkemizin farklı tatil noktalarında, bizden kişisel çaba gayret ve hayaller ile oluşmuş butik otel anlayışının

İnternethaber seyahat uzmanı ve tatilin ayaklı Googel’ı  Alper Tekbaş, sıra dışı mekanların küçük, samimi, kendine özgü hizmet anlayışları ile  ülkemizin farklı tatil noktalarında, bizden kişisel çaba gayret ve hayaller ile oluşmuş butik otel anlayışının yaşatıldığı farkla, konaklama mekanlarını sizlerle paylaşmaya devam ediyor, işte birbirinden ilginç bu oteller;

 

Limanağzı Port Beach Hotel (Kaş)

Kaş müdavimlerinin yeni tercihi olan Limanağzı Port Beach Otel, temiz ve ferah odalarıyla, mavi bayraklı denize sıfır konumuyla, eski likya bölgesinin tarihi rotalarına yakın konumu ve güler yüzlü otel sahipleriyle kapılarını kaş severlere aralıyor.

 

İster taşlı Kaş sokaklarında sevimli bir geziye çıkın, isterseniz muhteşem denizin derinlerine dalın…

 

 

Yücelen Otel (Akyaka)

24 yıllık tecrübe ve güveniyle Akyaka da ki doğa dokusunu mimari yapısıyla birleştiren bina yüksekliğinin ağaç yüksekliğinden aşağıda kaldığı bitki örtüsüyle doğal bir ahenk oluşturan bir parktaymışsınız izlenimini uyandıran bir tesis. Her keseye uygun tatil imkanları sunan Çadır kamp, karavan kamp ve apart hizmetleri tatilcilere sunulmaktadır otel kısmıysa hem çocuklu ailelerin hem de kişilerin tercih sebebidir.

 

Sünnet Gölün’de Şipşirin Bir Otel

Mudurnu Doğal Yaşam Oteli

Gölün renklerini, güneşin sıcaklığını, çam ağaçlarının fısıltısını, doğanın bol oksijenli kokusunu kendini özleyenler için farklı bir dağ köyü, Sünnet Gölü sizi bekliyor.

Bolu’nun en ilgi çekici köşesi. Misafirlerine sunduğu doğal güzellikleri, eğlence ve servis hizmetleriyle eşsiz bir tatil köyü. Burası Bolu-Göynük-SÜNNET GÖLÜ. 1050 m. yükseklikteki keşfedilmeyi bekleyen cennete çıkın. Bol oksijenli ortamda göl kenarında, orman içinde yürürken vadileri ve gölün değişen yedi rengini seyredin. Bolu mutfağının kendine has yemeklerini tadabilirsiniz. Menüler, sağlığınız düşünülerek özellikle beyaz et ağırlıklı oluşturulmuş. Balık ve tavuk. Ev makarnası, kaşık sapı, kızılcık çorbası, köy gözlemesi gibi yöreye has yemekler de menüye dahil edilmiş. Ayrıca göl kenarında barbekü, kendin pişir kendin ye olanağı da var. Bahçedeki seyyar satıcıdan yerel köy ürünleri alırken alışverişin keyfini çıkarın.

Tarihi Göynük-Mudurnu-Seben kasabalarını, çevredeki keşfedilmemiş gölleri, kaplıcaları günübirlik ziyaret edebilirsiniz. 45 oda 125 yataklı otel odalarında merkezi ısıtma, televizyon, saç kurutma makinası mevcuttur.

Otel de seminer salonu (60 ve 125 kişilik), açık yüzme havuzu, bay-bayan sauna, futbol, basketbol, voleybol sahası, oyun salonu (bilardo, langırt, masa tenisi), köy kahvesi, şömine, 4 km’lik yürüyüş parkuru aktiviteleriyle vakit geçirebilirsiniz.

Sünnet Gölü Doğal Yaşam Oteli sahip olduğu tüm olanakları huzurlu bir ortamda dört mevsim doğayla baş başa keyifli bir tatili sizlere sunmaya hazır.

Kendini özleyenler ve farklı bir tatil yaşamak isteyenler için Sünnet Gölü sizi bekliyor.

  

Nerissa Hotel (Çıralı)

Ben böyle bir yeri hayatımda görmedim diyenlerdenseniz, gelin misafir olun. Oldukça ferah, palmiye ağaçlarının, hamakların ve doğanın huzurunda, kuş cıvıltılarıyla bütünleşmiş bir çıralı tatili…

Özellikle, Amerikalı ve İngiliz doğa tutkunu tatilcilerin tercih ettiği bu otelde sessiz ve dingin bir tatil bizi bekliyor. İsterseniz bisiklet ile doğayı gezin, isterseniz eşsiz bir deniz keyfi yapın, isterseniz de Çıralı yanar taşta mitolojiye meydan okuyun. Gözlerinizi kapatın;+ bildiğiniz, gördüğünüz, yaşadığınız her şeyi unutun, gözünüzü açtığınızda bulduğunuz yer Çıralı olursa şaşırmayın.

Maşukiye Hotel (Kartepe)

Sapanca gölüne doğru akan soğuk su deresi ve kenarındaki meyve ağaçları ile kaplı doğanın rengine Maşukiye Köyünde butik otel Maşukiye, şömineli oturma salonunda ki duvarlarında ebru sanatçıları ve ressamların yağlı boya tablolarından çıkan eserlerle renk katıyor.  Tertemiz havasıyla yaz ve kış aylarının farklı bir tatil anlayışı olabilir.

Eğer bir gün evinizi, sevimli bir konaklama yerine çevirmek ve tatilcileri ağırlamak isterseniz Maşukiye Butik Otel sakinleri size örnek olabilir. Bu sevimli işletmenin sahiplerini kutlamak gerek.

Kamarca Hotel (Muğla)

Güney Ege Bölgesinin tarih ve coğrafyasını, merak edenlerin, zengin zamanlardan kalma 1917 yapımı bu konakta bölgenin tarihi tüm mimari özelliklerini estetik bir biçimde bulabilir, müze ev statüsünde tescillenen bu konakta, köyün nabzının hissedildiği çınarlar ile odaklanmış 4 double oda, Restoran, bahçe, kışlık alan, Cafe &bar birimlerinden oluşmakta.

Kişiye özel hizmet veren Kamarca, gurme beklentiler için sunduğu seçkin yemekleri, arazi araçlarıyla düzenlediği off-road doğa keşifleri ve Karya topraklarında farklı bir tatil için 12 ay boyunca Kamarca- Bozhöyük, sıra dışı bir mekan anlayışıyla tatilcileri bekliyor.

Tatil Tadında Kalın…