BIST 9.717
DOLAR 32,56
EURO 34,94
ALTIN 2.445,81
HABER /  MEDYA

Bu Tarz Benim karıştı Melisa popoyu döndü

Bu Tarz Benim 'in zengin kızı Melisa Şahin köpekleri yüzünden inanılmaz bir kavga çıkardı. Melisa Şahin 'i delirten Özden Cerrahoğlu oldu.

Abone ol

Bu Tarz Benim 'de Melisa Şahin depremi yaşandı. Zenginliği ile bilinen ve köpeklerine bakıcı tutan Melisa Şahin, onları stüdyoya getirmek istediğini söyleyince ortalık karıştı. Özden Cerrahoğlu ise yaptığı yorumla Melisa Şahin 'i delirtti. Son noktada Melisa Şahin yarışmacılara arkasını döndü. 

'Höt diye konuşma' diyerek şaşırtan bir üslup sergileyen Melisa Şahin köpekleri için söyledikleri ile herkesi şaşırttı. Eve gittiğinde köpekleri uyuduğu için onları göremediğini söylediğinde ise şaşkınlık daha da arttı.

İşte Melisa 'nın söyledikleri;

-'Siz nasıl insanlarsınız ya... Benim özelimi sorguluyorsunuz. Çok özlüyorum ya.... Yapmacık değilim. Yemeğini yedi mi suyunu içti mi Hera ne yaptı diye... Her arada ben köpeklerimi arıyorum. Ben göremiyorum ki hayvanlarımı."

İŞTE MELİSA 'NIN KÖPEK KAVGASI


YARIŞMACILARA ARKASINI DÖNDÜ

Bu Tarz Benim de hayli agresif bir gününde olan Melisa Şahin ilk kavgada hızını alamadı. Daha sonra inanılmaz bir patlama yaptı. 'Sinirli bir mizacım var' diyen Melisa Şahin , performans gösterisine çıktığında döküldü.

Yarışmadaki arkadaşlarına sıradan saydıran Melisa Şahin 'Ben bu saatten sonra hiçbiri ile muhatap olmayacağım. Yalancı cıvık arkadaşlıkları kendilerinin olsun. Biri hedef gösterince arkadan balık sürüsü gibi saldırıyorlar" dedi.

ÖZDEN CERRAHOĞLU ÇILDIRTTI : YAYIK YAYIK
melisa-şahin-bu-tarz-benim.20150123082158.jpgMelisa Şahin 'in kıyafetine yorum yapan Özden Cerrahoğlu zengin kızını kelimenin tam anlamıyla patlattı. Melisa 'yayık yayık konuşuyorsun' deyip yarışmacılara arkasını döndü.