BIST 9.757
DOLAR 32,57
EURO 35,03
ALTIN 2.456,65
HABER /  DÜNYA

Bu konser Rumları çok kızdırır!

Jenifer Lopez ve Hulyo Iglesias'ın KKTC'de konser vermesine engel olan Rumlar, Anastacia'yı yıldıramadılar.

Abone ol

KKTC'ye gelişi birçok spekülasyona neden olan pop müziğin dünyaca ünlü ismi Anastacia Cratos Premium Hotel'in Kurban Bayramı etkinlikleri kapsamında dün gece Port Cratos'ta sahne aldı.

KKTC'de Magosa'da kaynaklanan trafo patlaması sonucu şehir elektriği kesildi. İngiliz ses ekibi 10 saniye sonra devreye giren otelin jeneratör sisteminin kullanılmamasını ses ayarlarının bozulmasını engellemek adına şehir elektriğinin beklenmesini istedi. Bu nedenle konser yaklaşık 50 dakika geç başladı. Odasından Port'a VIP minibüsle gelen Anastacia elektiriğin gelmesini 50 dakika boyunca araç içinde bekledi.

1 saat 15 dakika sahnede kalan sanatçı sade siyah elbisesi ve leopar desenli trençkotu ile kostüm değiştirmeden konserini tamamladı.

Sahnede 12 parça seslendiren sıcak ve samimi tavırlar sergileyen sanatçı kısa sürede öğrendiği Türkçe kelimeleri hayranlarıyla paylaştı.

TATİL İÇİN TEKRAR GELECEK

Anastacia, konser bitiminde en kısa süre içersinde uzun süreli tatil yapmak için tekrar Cratos Premium Hotel'e geleceğini söyledi.

Konser sonrasında yine King Suit'te ekibi ile birlikte Spa keyfi yapan Anastacia İstanbul'a gitmek üzere otelden ayrıldı.

Sade yaşam tarzı ile tanınan sanatçı, Cratos Premium Hotel'de kaldığı süre boyunca konakladığı King Suit'ten sadece konser öncesi prova ve kuaför için çıktı.

Kendisi için özel aşçı istemeyen sanatçı Adana kebap, şalgam suyu gibi geleneksel Türk yemeklerini tercih etti.