BIST 9.891
DOLAR 32,46
EURO 34,83
ALTIN 2.445,59
HABER /  MAGAZİN  /  KÜLTÜR VE SANAT

'Bu Da Geçer Ya Hû' Çıktı!

Yazar Ferudun Özdemir'in merakla beklenen yeni kitabı 'Bu Da Geçer Ya Hu' kitapseverlerle buluşuyor! İlk baskısı 100 bin adet olan kitap, okuyucularını rahatlatacak birçok hikâyeye ve kendi görüşlerine yer veriyor.

Abone ol

Yazar Ferudun Özdemir’in merakla beklenen kitabı “Bu Da Geçer Ya Hû”, cumartesi günü kitapçı raflarında yerini alacak. AZ Yayınları’ndan çıkan ve ilk baskısı 100 bin adet yapılan kitap 1,5 yıllık bir çalışmanın ürünü.

Birçok dile çevrilen ve çok satanlar listesine giren “Allah De Kalbim” ve “Allah Var Problem Yok” kitaplarının yazarı Ferudun Özdemir son kitabıyla ilgili, ‘’Gerçek hakikat Allah (cc)’a dayanıyor, dünyada hiçbir şey kalıcı değil, hayatımızdaki sıkıntı ve dertler dahi. Derdi de dermanını da veren Allah. Kaleme aldığım hikâyeler ve görüşlerimle okuyuculara bu yönde telkinlerde bulunmaya çalıştım’’ dedi.

Ferudun Özdemir yeni kitabında, “Sana gelen dertler misafirdir, Allah’ın rahmetinden ümidini kesme, Kime sığınmalısın” gibi konu başlıkları altında okuyucularını rahatlatacak birçok hikâyeye ve kendi görüşlerine yer veriyor.