BIST 9.916
DOLAR 32,45
EURO 34,80
ALTIN 2.443,41
HABER /  MEDYA

Bizim Hikaye son bölüm neler yaşandı 3.bölüm fragmanı

Shameless Türkiye uyarlaması olan ve dün 2.bölümüyle ekrana gelen Bizim Hikaye'de neler yaşandı? Fox Tv'nin güvendiği diziler arasında yer alan Bizim Hikaye 3.bölüm fragmanı yayınlandı mı? Bizim Hikaye yeni bölüm tüm detaylar internethaber'de.

Abone ol

Başrollerinde Hazal Kaya ile Burak Deniz'in paylaştığı Bizim Hikaye dün akşam 2.bölümüyle ekrana geldi. Herkes 3.bölüm fragmanının yayınlanıp yayınlanmadığını merak ediyor? Bizim Hikaye son bölüm ve tüm detaylar internethaber'de.

Bizim Hikaye dizisi dün akşam izleyicisiyle buluştu. Fox'ta yeni başlayan Bizim Hikaye'de Fikri ortadan kaybolarak herkesi telaşlandırdı, peki nerede bulundu? Merak edilen Bizim Hikaye 3. bölüm fragmanı da yayınlandı. Öncelikle gelin hep beraber yeni bölüm fragmanını izleyelim.

BİZİM HİKAYE 3.BÖLÜM FRAGMANI

BİZİM HİKAYE SON BÖLÜM NELER YAŞANDI?

Rahmet’i evinde kızıyla yakalayan Haşim sinirini Fikri’den çıkartır. Fikri ise yediği dayağın acısını karşısına ilk çıkan Hikmet’e kafa atarak çıkartır. Bu olaya şahit olan Barış müdahale etmek istese de Filiz engeller. Barış’ın Filiz’in yaşamını kolaylaştırmak için kendince bulduğu çözüm olayların daha da karışmasına sebep olur.

FİKRİ KOMŞU ÜLKE YUNANİSTAN'DA ORTAYA ÇIKTI

Fikri’nin maaş günü ortadan kaybolması tüm ailede panik yaratır ve her yerde Fikri’yi aramaya başlarlar. Fikri’nin kaybolması Barış ve Filiz’i Yunanistan’da sonlanacak maceralı bir yolculuğa sürükler. İstanbul’a dönüşlerinde Barış Filiz’le arasını düzeltmeye çalışırken, Cemil de Filiz’i polis gecesine davet eder.