BIST 9.916
DOLAR 32,44
EURO 34,74
ALTIN 2.438,67
HABER /  MEDYA

Ver Elini Aşk 4.bölüm fragmanı son bölümde neler yaşandı

Kanal D'nin sevilen dizilerinden Ver Elini Aşk 4.bölüm fragmanı yayınlandı. Yayınlandığı günden itibaren izleyicinin beğenisini kazanan Ver Elini Aşk dizisinin yeni bölümünde neler olacak? Ver Elini Aşk ile ilgili tüm detaylar haberimizde.

Abone ol

Kanal D ekranlarının beğeni ile takip edilen dizisi Ver Eli Aşk 4.bölüm fragmanı yayınlandı. Ver Eli Aşk yeni bölümde Kaan ve Ayperi, Emin Ağa'nın tuzağına düşüyor! Emin Ağa, en son yaptığı rahatsızlanma numarasından sonra Kaan'ın gerçekleri söylemeye yüreği el vermemiştir. Konu sağlık olunca da Ayperi'de mecburen bu oyuna ortak olmuştur. Kaan ve Ayperi çifti evli olarak hayatlarına devam etmek zorundadırlar. Lalin ise Oğuz'un peşinde yine işler peşindedir. Erkek kılığına girerek Oğuz'a yakın olma çabası nasıl sonuçlanacak?

Ver Elini Aşk, eğlence dolu yeni bölümüyle 28 Eylül Perşembe akşamı saat 20.00'de Kanal D'de!

Ver Elini Aşk 3.bölümde neler yaşandı?

Ver Elini Aşk'ın 21 Eylül 2017 Perşembe günü yayınlanan 3. bölümünde; Ayperi, Kaan'ın tavırlarından dolayı öfkeli!

Kaan, Ayperi'yi dinlemeden fevri davranıp onu kovar. İşsiz ve evsiz kalan Ayperi düşüncelidir; fakat, amacından vazgeçmeyerek bir taraftan da ablasını aramaktadır. Su'dan uzak kalmak onu üzse de, Kaan'a karşı boynunu bükmez. Kaan, Mesut'u kullanarak Ayperi'nin dönmesi için elinden geleni yapar. Gururlu Ayperi, Kaan'ın tüm çabalarını boşa çıkarır.

Emin Ağa, Kaan'ın restinden sonra Antep'e döner. Can dostu Asım'ın yanına utanarak gider; fakat, Ayperi'nin fotoğrafı görünce verdiği söz için bir umut ışığı doğar. Yalnız, Sue'nun kimin bebeği olduğu durumu aklını karıştırmaktadır. İki aydır İstanbul'da olan Ayperi'nin, sekiz aylık bir bebeği olamaz. Bu durumu sonraya bırakarak Kaan ve Ayperi'nin birlikteliğini uzun kılmak için plan yapar.

Mesut'un platonik aşkı Kiraz'a ulaşma sevdası ile Lalin ve Oğuz arasındaki tuhaf yakınlaşmalar ise, eğlenceli anlar yaşattı!