BIST 9.916
DOLAR 32,46
EURO 34,81
ALTIN 2.441,73
HABER /  MEDYA

Bizim Hikaye 5.bölüm yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Fox Tv'nin ilgiyle izlenen dizisi Bizim Hikaye dün akşam 5.bölümüyle ekrandaydı. Yayınlanan son bölümüyle izleyicilerin merakla takip ettiği Bizim Hikaye yeni 6.bölüm fragmanı yayınlandı mı? Bizim Hikaye tüm detaylar internethaber'de.

Abone ol

Başrollerini Hazal Kaya ile Burak Deniz'in paylaştığı Bizim Hikaye, dün akşam 5.yeni bölümüyle dün ekrana geldi. İzleyenlerin heyecanla beklediği Bizim Hikaye yayınlanan son bölümünün ardından yeni bölüm fragmanı da yayınlandı.

Bizim Hikaye dizisi yayınlanan son bölümüyle izleyicilerine hareketli dakikalar yaşattı. Dizinin yayınlanan son bölümünde Barış Filiz’i geri kazanabilmek için yaptığı işi bırakmaya karar verdi, ancak ortağı Cenk bozuldu ve hatta Barış’ı çok zora sokacak bir işe dahi kalkıştı. Son bölümün bitmesinin hemen ardından yeni bölüm fragmanı da yayınlandı.

YENİ BÖLÜMDE NELER YAŞANACAK

Bizim Hikaye 6.bölümde Fikri'nin 20 bin TL borcu olduğu ortaya çıkar. Borcunu isteyenin eve gelmesiyle birlikte Filiz, soluğu babasının yanında alır. Fikri'yi öldürmekle tehdit eden adamlarla ne yapacaktır?