BIST 9.558
DOLAR 32,49
EURO 34,60
ALTIN 2.479,65
HABER /  SEÇİM  /  YEREL SEÇİMLER 2019

Kılıçdaroğlu'ndan Mansur Yavaş sorusuna ilginç yanıt

CHP'nin Ankara adayı kim olacak? CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, "Ankara için Mansur Yavaş ile devam mı edeceksiniz?" sorusuna böyle yanıt verdi.

Abone ol

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Mansur Yavaş sorusuna "Ankara’da Mansur Bey siyasette önemli bir figür. Onunla arada bir konuşuyorum. Partiye üyeliğini yapmadı ama bizim kesimde de sevilen bir isim." diye yanıt verdi.

CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu dün iş çevreleri ve kanaat önderleriyle bir araya gelmek üzere Denizli’ye gitti. Kılıçdaroğlu uçakta gazetecilerin sorularını yanıtladı. CHP lideri büyükşehir adaylarıyla ilgili dikkat çeken açıklamalar yaptı.

BİZİM KESİMDE SEVİLEN BİR İSİM
-Büyükşehir adaylarınızı önceden mi zamanında mı belirleyeceksiniz?
Her şey zamanında. Adaylar merkez yoklamasıyla belirlenecek. Birden fazla adayın olduğu yerlerde merkez yoklaması yapılacak. Başarılı olan başkanlarımızla devam edilecek. Bırakmak isteyenler var. Şahsen devam etmek istediğim isimler var. Ankara, İstanbul, Adana, Mersin, Balıkesir, Denizli, Bursa, Antalya’yı kesin alacağız.

-Ankara için Mansur Yavaş ile devam mı edeceksiniz? Kendisiyle görüşmüşsünüz.
Ankara’da Mansur Bey siyasette önemli bir figür. Onunla arada bir konuşuyorum. Partiye üyeliğini yapmadı ama bizim kesimde de sevilen bir isim.