BIST 9.717
DOLAR 32,53
EURO 34,92
ALTIN 2.435,52
HABER /  GÜNCEL

Bir travesti için korkunç son!

Evine oturmaya gelen arkadaşı kapı açılmayınca paniğe kapıldı. Çilingirciye kapıyı açtırdı ve dehşet içinde kaldı...

Abone ol

Bursa'da 'İrem' takma adını kullananan 28 yaşındaki Mesut Şaban Okan adlı travesti, dün gece evinde 12 yerinden bıçaklanarak öldürüldü. Boğazından karın boşluğuna kadar vücudu kesilen Okan’ın cesedi, arkadaşları tarafından bulundu.

Bursa’da internet üzerinden tanıştığı kişilerle cinsel ilişkiye girdiği iddia edilen Mesut Şaban Okan, dün gece geçen yıl satın aldığı merkez Osmangazi İlçesi Altıparmak Mahallesi’ndeki evinde bıçaklanarak öldürülmüş olarak bulundu. Dün öğle saatlerinde arkadaşlarıyla kafeteryada oturduktan sonra evine giden İrem adındaki travesti, daha sonra kimliği belirlenemeyen kişi veya kişiler tarafından 12 yerinden bıçaklandı.

Olay, ‘Seray’ takma isimli Sinan Kuş adındaki travestinin oturmak için Okan’ın evine gitmesi üzerine ortaya çıktı. Kapı açılmayınca telefon açtığı Okan’dan yanıt alamayan ve evden gelen çalan telefon sesini duyan Kuş daha sonra Okan’ın soyadı öğrenilemeyen Mustafa adındaki erkek arkadaşını ve polisi aradı.

Haber verilmesi üzerine eve gelen polis, çilingir yardımıyla kapıyı açınca Okan’ın koridorda üzerine çarşaf örtülen cesedi ile karşılaştı. Üzerinde tişört ve eşofman bulunan travestinin vücudunda 12 bıçak darbesi tespit edildi. Boğazından karın boşluğuna kadar kesilmiş halde bulunan ceset, daha sonra otopsi yapılmak üzere Bursa Adli Tıp Kurumu Morgu’na kaldırıldı. Ölüm haberini duyan Okan’ın Balıkesir’in Bandırma ilçesinde yaşayan ailesi ve travesti arkadaşları sinir krizi geçirdiler.

Yaklaşık 7 yıl önce travesti olan ve fuhuş yaparak geçimini sağlayan Mesut Şaban Okan’ın öldürülmesiyle ilgili soruşturmaya başlandı. Polis Okan’ı öldüren kişi veya kişileri evden aldığı parmak izi, telefon ile yaptığı görüşmeler ve internet ile iletişim kurduğu kişilerden araştırıyor.

"SEVGİLİMLE BULUŞACAĞIM" DEDİ ÖLDÜRDÜM... AYRINTILAR DİĞER SAYFADA...

[PAGE]

Adana’da 22 yıllık eşi Fayike Yılmaz’ı (50) tabancayla çenesinden kurşunlayarak öldüren tüpgaz bayi Hacı Ali Yılmaz (50), sabah geç uyandırma yüzünden yaşanan tartışmada, eşinin, “Sevgilimle bulaşacağım” sözü yüzünden katil olduğunu söyledi.

Olay, 22 Haziran’da Meydan Mahallesi’nde meydana geldi. İddiaya göre, aralarında 4 yıldır şiddetli geçimsizlik olan ve ayrı odalarda yatan Hacı Ali Yılmaz ile 3 çocuk annesi eşi Fayike Yılmaz, sabah kalktıklarında ‘uyandırma’ yüzünden tartıştı. Hacı Ali Yılmaz, “Neden beni uyandırmadın?” diyen eşine, “Sen her gün kalkmıyordun, hayırdır bir işin mi var?” dedi.

Eşinin de kızdırmak için “Sevgilim ile buluşacağım” demesine sinirlenen Hacı Ali Yılmaz, ruhsatlı tabancasıyla eşine 2 el ateş etti. Çenesine bir kurşun isabet eden Fakiye Yılmaz olay yerinde hayatını kaybetti. Hacı Ali Yılmaz, cinayetin ardından polisi arayarak olayı bildirdi.

MÜEBBET HAPİS İSTENİYOR

Tutuklanan yargılanan Yılmaz, eşiyle aralarında bir süredir geçimsizlik yaşandığını belirterek, “Yaklaşık 4 yıldır aramızda şiddetli geçimsizlik vardı. Sabah kalkınca bana, ‘Beni neden uyandırmadın?’ dedi. Bu yüzden tartıştık. Bana hakaret etti. Ben de kendimi kaybettim” dedi.



‘Eşini kasten öldürmek’ suçundan ağırlaştırılmış ömürboyu hapis cezası istenen Yılmaz hakkında hazırlanan iddianamede, tartıştığı eşinin, kendisini kızdırmak için söylediği sözlere sinirlendiği kaydedildi. İddianamede, Fayike Yılmaz’ın, eşinin neden erken kalktığını sorması üzerine, “Sevgilim ile buluşacağım” dediği, katil zanlısının, “Şerefsizlik etme, 5-10 dakika sabret gideceğim” sözünün ardından eşinin hakaret etmesi üzerine tabancayla kurşunladığına yer verildi.

OKUL DÖNÜŞÜ KORKUNÇ KAZA! AYRINTILAR DİĞER SAYFADA...

[PAGE]

EĞİTİM-öğretim yılının ilk gününde annesi ve kardeşi ile birlikte okuldan evine dönen 8'inci sınıf öğrencisi Gamze Gültepe, 16 yaşındaki ehliyetsiz sürücünün kullandığı kamyonetin çarpması yüzünden ağır yaralandı. Aynı kazada annesi ve kız kardeşi de yaralanan Gamze’nin bir ayağının kesilme tehlikesi var.

Esenler Örfi Çetinkaya İlköğretim Okulu 8. Sınıf Öğrencisi Gamze Gültepe (13), eğitim öğretim yılının ilk gününde kendisini almaya gelen annesi Leyla Gültepe (36) ve aynı okulda okuduğu kız kardeşi 10 yaşındaki Gizem ile birlikte Oruç Reis Mahallesi, Tepe Caddesi’ndeki evinin yolunu tuttu. Cadde üzerine geldiklerinde aniden yola çıkan 16 yaşındaki ehliyetsiz sürücü Mert A., 34 DF 0629 plakalı kamyonet ile Gamze, kardeşi ve annesine çarptı. Kazada, iki kardeş ve anne ağır yaralandı. Gamze ve Gizem Gültepe ile anne Leyla Gültepe yakınları tarafından hastaneye kaldırılırken paniğe kapılan ehliyetsiz sürücü Mert A. kamyoneti olay yerinde bırakarak kaçtı.

Vakıf Gureba Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırılan yaralılardan Gamze Gültekin’in sağlık durumunun ağır olduğu ve bir ayağının kesilme tehlikesi bulunduğu öğrenildi. Olayın duyan Mert A.’nın bazı yakınlarının, yaralılara kan vermek üzere hastaneye geldiği öğrenildi.

Olayın meydana geldiği Oruç Reis Mahalle Muhtarı Rıza Taş da kaza yapan araç ile tekstil atölyelerine günü birlik yemek taşındığını söyledi. Taş, "Kazadan önce başka bir kaza daha atlatmış. Herhalde orada bir panikleme oldu ki çok süratli şekilde sokaktan çıkıyor. Ters istikamete giriyor. Orada trafik levhaları da var. 16 yaşlarında bir çocuk olduğunu söylüyorlar" diye konuştu. Dede Şahin Deniz ise "Ben kahvedeydim. Sanki deprem oldu. Hemen dışarıya çıktım. Baktım benim çocuklar. Gamze’nin öldüğünü düşündüm. Yüzüne dokundum, ’Gamze’ dedim ama ses vermedi. Hemen bir arabayla hastaneye götürdüm. Kızım yolda sürekli kusuyordu. Gizem de sürekli inliyordu. Diğerlerinin durumu iyi ama Gamze’nin durumu pekiyi değil. Bir ayağının kesilme durumu var. O manzarayı görünce dizlerimin bağı çözüldü" dedi.

Kaza sonrası Mert A.'nın Esenler Polis Merkezi'ne teslim olduğu belirtildi.

YETİŞTİRME YURDUNDA TECAVÜZ VE KÜRTAJ SKANDALI! AYRINTILAR DİĞER SAYFADA...

[PAGE]

Tekirdağ Zübeyde Hanım Kız Yetiştirme Yurdu'nda aşçı olan, evli 35 yaşındaki N.T.'nin geçen yıl yurtta kaldığı sırada tecavüzüne uğradığı iddia edilen 18 yaşındaki N.Y.'nin bebeği kürtaj ile alındı. N.T., evlenme vaadini yerine getirmediğini söylediği N.Y.'nin şikayeti üzerine tutuklandı.

Olay, Sosyal Hizmetler Çocuk Esirgeme Kurumu'na bağlı Tekirdağ Zübeyde Hanım Kız Yetiştirme Yurdu'nda meydana geldi. 17 yaşında olan N.Y., 8 yıl önce anne babasını trafik kazasında kaybedince, ablası F.Y. ile birlikte kız yetiştirme yurduna yerleştirildi. İddiaya göre 7 yıldan bu yana yurtta sözleşmeli aşçı olarak çalışan N.T., geçen yıl N.Y.'ye tecavüz etti. Olayı kimseye anlatmaması için N.Y.'yi tehdit ettiği öne sürülen N.T., eşini boşayıp kendisi ile evleneceğini söyleyerek genç kızı ikna etti.

Kusma ve baş ağrısı şikayeti üzerine N.T. tarafından doktora götürülen N.Y.'nin 3 aylık hamile olduğu tespit edildi. N.T.'nin Tekirdağ Devlet Hastanesi Kadın Doğum uzmanı Dr. T.M. ile anlaştığı ve doktorun özel muayenehanesinde kürtaj olduğu öne sürüldü. 4 ay önce 18 yaşını dolduran N.Y., yurttan ayrıldı ve Milli Eğitim İl Müdürlüğü'nde memur olarak işe başladı. N.Y., önceki gün evlilik vaadini yerine getirmeyen N.T.’yi polise giderek kendisine tecavüz ettiğini belirterek şikayetçi oldu. N.T.'nin kendisine tecavüz ettiğini, hamile kalması üzerine bebeğin kürtajla alındığını anlatan N.T., “Eşimi boşayacağım, seninle evleneceğim’ diyerek beni sürekli kandırdı. Ama bir türlü benimle evlenmedi” dedi.

N.Y.’nin şikayeti üzerine yurtta çalışırken gözaltına alınan N.T., polisteki ifadesinde, N.Y. ile kendi isteği ile birlikte olduğunu öne sürdü. Kimseye tecavüz etmediğini belirten N.T., “N.Y.'nin 3 aylık hamile olduğunu öğrenince doktor T.M. ile anlaşarak kürtaj yaptırdık. Olay daha sonra kapandı. Benim bir suçum yok” dedi.

Polisteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen N.T., ‘Cinsel saldırı’ suçlaması ile tutuklanarak Tekirdağ Kapalı Cezaevi'ne konuldu.
Kürtajı yapan doktor hakkında ise adli ve idari soruşturma açıldı. 18 yaşındaki küçüklerin kürtajını yapmadığını belirten Tekirdağ Devlet Hastanesi Kadın Doğum Uzmanı Doktor T.M., “Ben kesinlikle 18 yaşından küçüklerin kürtajını yapmam. Bu olayla benim alakam yok” diyerek kendisini savundu.

Olayın kendisinden önce olduğunu belirten Tekirdağ Zübeyde Hanım Kız Yetiştirme Yurdu Müdürü Halit Koşar ise, aşçı N.T.'nin tutuklandığını  N.Y.'nin 18 yaşını doldurduğu için yurttan ayrıldığını söyledi. Olayla ilgili başlatılan soruşturma sürüyor.

SOKAK ORTASINDA KAFASINI TAŞLA EZDİLER! AYRINTILAR DİĞER SAYFADA...

[PAGE]

Güngören'de, Türkmenistan uyruklu bir kişi, sokakta başı kaldırım taşıyla ezilerek öldürüldü.

Edinilen bilgiye göre Güngören Akıncılar Mahallesi Şevket Dağ Caddesi Çevik Sokak'tan, saat 22.00 sıralarında geçmekte olan vatandaşlar iki park etmiş otomobilin arasında bir kişinin yatmakta olduğunu gördüler. Vatandaşlar kanlar içindeki yerde yatmakta olan kişiyi hemen polis ve sağlık ekiplerine bildirdiler. Olay yerine gelen sağlık ekipleri yerde yatan kişinin ölmüş olduğunu belirledi. İlk olarak olay yerine gelen polis ekipleri yaptıkları ilk çalışmada ölen kişinin bir alt sokaktaki bekar evinde oturan Türkmenistan uyruklu Kathacan Gurbanov olduğunu belirledi. Yapılan incelemelerin ardından Gurbanov'un üzerinde bulunan cep telefonundan en son görüştüğü kişiyi tespit eden cinayet ekipleri, bu kişiyi ifadesine almak üzere polis merkezine götürdü. Kathacan Gurbanov'un cesedi incelemelerin ardından Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı.

Cinayetin olduğu sokakta aydınlatılma lambalarının bulunmamasından dolayı emniyete ve belediyeye şikayette bulunacaklarını söyleyen mahalle sakinleri, cinayeti kimsenin görmemesini şaşkınlıkla karşıladıklarını söyledi.

Polis ekipleri, Kathacan Gurbanov'u öldüren kişi veya kişileri bulmak için çalışma başlattı.

BOĞAZI KESİLEREK ÖLDÜRÜLDÜ! AYRINTILAR DİĞER SAYFADA...

[PAGE]

Güngören’de, bir ayakkabı imalathanesinde çalışan 39 yaşındaki Mehmet Karakuş, evinde boğazı kesilerek öldürüldü.

İddiaya göre, kimliği belirsirsiz kişi ya da kişiler, yanlız yaşayan Mehmet Karakuş’un, oturduğu Sanayi Mahallesi, Sancak Sokak 28 numarada bulunan evinin kapısını zorlayarak içeri girdi. Mehmet Karakuş’u oturma odasında yere yatıran saldırganlar boğazını bıçakla keserek öldürdü.

Çalıştığı işyerine gelmemesinden şüphelenen mesai arkadaşları Mehmet Karakuş’un oturduğu evine saat 22.00 sıralarında gitti. Kapıyı kırarak içeri giren arkadaşları, Mehmet Karakuş’un kanlar içinde görünce durumu 112 Hızır Acil ile polise bildirdi. Olay yerine gelen sağlık ekipleri Mehmet Karakuş’un öldüğünü belirledi. Mehmet Karakuş’un cesedi üzerinde inceleme yapan polis, kaçan kişi ya da kişileri yakalamak için çalışma başlatttı. Mehmet Karakuş’un cesedi Adli Tıp Kurumu’na kaldırıldı.