BIST 10.219
DOLAR 32,26
EURO 34,74
ALTIN 2.403,02
HABER /  GÜNCEL

Binali Yıldırım'ın memleketi Erzincan'da büyük sevinç!

AK Parti yeni Genel Başkan adayı Binali Yıldırım oldu. Binali Yıldırım'ın isminin açıklanacağı sırada memleketi Erzincan Refahiye'de kutlamalar yapıldı.

Abone ol

AK Parti Genel Başkan adayının açıklandığı anlarda Binali Yıldırım'ın memleketinde de kutlamalar başladı. Ömer Çelik'in açıklamayı yaptığı dakikalarda Refahiyeliler davul zurna eşliğinde halay çekti.

Refahiye esnafından Metin Küçük isimli vatandaş, Binali Yıldırım'ın genel başkan adaylığının açıklanmasından dolayı mutlu olduklarını belirterek, "Bu bizim için çok büyük bir sevinç. Gurur duyuyoruz. Çok mutluyum. Ulaştırma Bakanı olduğu dönemdeki Türkiye'ye yapmış olduğu büyük hizmetlerin daha da fazlasını yapacağından hiç kuşkumuz yok" dedi.

"GURURLUYUZ"

Refahiye'de işletme sahibi Muhammet Gömlek ise, "Gururluyuz. Vatanımıza milletimize daha iyi olması yönünde desteklerimizi göstereceğiz inşallah. Biz çok şaşırdık. Böyle bir şey beklemiyorduk. Memleketimiz için hayırlı olur inşallah" dedi.

Refahiye ilçesi sakinleri olarak onur duyduklarını söyleyen vatandaşlar, "Bunun daha önceden olmasını bekliyorduk. Ama şimdi oldu elhamdülillah. Şükürler olsun. Ülkemiz ve milletimiz adına aynı şekilde çalışarak, ilerleyeceklerini de biliyoruz" dediler.

"SAYIN BAŞBAKANIMIZ İLÇEMİZİ ÇOK SEVİYOR"

Erzincan'ın Refahiye ilçesindeki AK Parti İlçe Başkanı Tacettin Çiftçioğlu, Bakan Binali Yıldırım'ın genel başkan adaylığının açıklamasının sevincini yaşadıklarını söyleyerek, "Bizler Cenab-ı Allah'a binlerce kez şükrediyoruz. Cenab-ı Allah bugünleri ilçemize, milletimize, vatanımıza, ülkemize nasip etti. Allah hayırlı uğurlu etsin. Sayın Bakanımızı biz çok seviyoruz. Sayın Bakanımızda ülkemizi, milletimizi, insanlarımızı, ilçemizi çok seviyor. Erzincan'a iki saatliğine bile gelse en azından bir mezarlık ziyareti yaparak, geçmişlerine bir Fatiha okumak için geliyor. Biz bundan çok memnun oluyoruz. Sayın Bakanımızın yaptıkları yapacaklarının teminatıdır. Sonuna kadarda ilçemiz, hükümetimiz yanındadır. Allah yüz bin defa razı olsun. İlçemiz AK Parti döneminde çağ atladı. Kamu binalarıyla, TOKİ'si ile asfaltı ile tamamen farklı bir ortama girdi. O yüzden bizim Sayın Bakanımızın yapacaklarından hiç şüphemiz yoktur. Allah yar ve yardımcısı olsun" dedi.