BIST 9.717
DOLAR 32,53
EURO 34,94
ALTIN 2.436,75
HABER /  POLİTİKA  /  SP

Beşiktan mezara kadar sigorta

Saadet Partisi Genel Başkan Yardımcısı ve İzmir milletvekili adayı Şerafettin Kılıç, sigorta konusunda en büyük vaadi dile getirdi.

Abone ol

Saadet Partisi Genel Başkan Yardımcısı ve İzmir milletvekili adayı Şerafettin Kılıç, iktidara gelmeleri durumunda herkesin ''beşikten mezara kadar sigortalı olacağını ve sağlık hizmetlerinden ücretsiz yararlanacağını'' belirtti.

Alsancak Devlet Hastanesinde sağlık hizmeti almak için bekleyen hastaların sorunlarını dinleyen Kılıç, partisinin iktidar hedefleri arasında hastanelerde hizmet veriminin ve kalitesinin yükseltilmesinin bulunduğunu kaydetti.

HEM ŞİFAYA HEM REFAHA

Kılıç, koruyucu sağlık hizmetlerinin köklü bir şekilde yenileneceğini, denetimlerin de güçlendirileceğini anlatarak, ''Partimiz bütün insanların sağlık hizmetlerinden eşit olarak yararlanabilmesi için gerekli düzenlemeleri yapacak. Saadet Partisi iktidara geldiğinde hastalarımız hem şifaya, hem de refaha kavuşacak'' dedi.

Daha sonra İzmir İl Sağlık Müdürü Mehmet Özkan'ı makamında ziyaret eden Kılıç, partisinin sağlık politikaları konusunda bilgi verdi.

Sektör çalışanlarının şartlarını iyileştirerek sağlık hizmetinin kalitesini artıracaklarını dile getiren Kılıç, Sağlık Bakanlığının, sadece özel sektör, vakıf ve yerel yönetimlerce sağlık hizmeti verilemeyen yerlere sağlık hizmeti götürmekle yükümlü olacağını, trafik ve iş kazalarının nispeten çok görüldüğü Türkiye'de kademeli travma merkezleri ağı kurulacağını ve acil vakalara kaza yerinde müdahale edecek ekipler ve taşıma araçlarının yeterli hale getirileceğini aktardı.