BIST 9.516
DOLAR 32,49
EURO 34,76
ALTIN 2.491,59
HABER /  GÜNCEL

Başörtülü gelin adayı stüdyodan kaçtı

Esra Erol ile Evlen Benimle programının rating makinası haline gelen başörtülü gelin adayı Emine bu kez stüdyodan kaçtı.

Abone ol

ATV'de yayınlanan Esra Erol ile Evlen Benimle Programının rating makinası haline gelen başörtülü gelin adayı Emine, bu kez stüdyodan kaçtı.

Taliplilerini "bir kulp" bulup geri çevirmesi ile ünlenen Emine, bu kez "evet" diyecek gibiydi. Taliplisi Murat Bey ile haftasonu görüşmüş, hastanede yatan çocuğunu ziyarete gitmişti.

Gazeteciler.com'un haberine göre stüdyoya kararını açıklamak için gelen Emine, "evet" yanıtını bekleyen taliplisi Murat'ı ve elbette izleyenleri yine ters köşeye yatırdı. Ancak bunu yaparken bulduğu "sıradışı" bahaneleri ile baltayı bu kez taşa vurdu.

KARISI ONU SEVİYOR, RÜYA GÖRDÜM

Emine taliplisi Murat'a "hayır" demek için önce hastanede ziyaret ettiği Murat'ın oğlunu diline doladı. "Çocuğun gözlerinde acı vardı, anne-baba ayrılmayın der gibi bakıyordu" diyen Emine, stüdyodakilerden destek bulamayınca bu kez rüya gördüğünü anlatmaya başladı.

Rüyasında Murat'ın oğlunun gördüğünü ve çocuğun kendisine "ne olur Emine abla annemle-babam barışsın" dediğini iddia eden Emine, yine olumlu tepki alamayınca eski eşe rotayı kırdı. Hastanede karşılaştığı Murat'ın eşinin gözlerinde kıskançlık olduğunu söyleyen Emine, "Murat eşin seni hala seviyor" dedi. Murat'tan gelen yanıt ise "biz 4 yıl önce ayrıldık, öyle birşey olsa buraya gelmezdim" şeklinde oldu.

ESKİ EŞ BAĞLANINCA...

Emine, "eski karın seni seviyor, ona dön" ısrarını sürdürünce telefonla yayına bağlanan Murat'ın eski eşi, bahaneleri ile ünlü gelin adayını yerin dibine soktu. Eski eş, "Benim adımı kullanarak orada reklam yapma. Ben Murat'ı sevmiyorum. Ona evet diyeceksen evet de hayır diyeceksen hayır de... Beni bahane etme, adımı ağzına alma" diyerek sert bir şekilde çıkıştı.

EMİNE ÇAREYİ KAÇMAKTA BULDU

Emine baktı ki olmuyor, diğer gelin adaylarından ve Esra Erol'dan tepki yağıyor çareyi damat adayına "hayır" bile demeden stüdyodan kaçmakta buldu.

İşte yayında yaşananlar: