BIST 9.916
DOLAR 32,44
EURO 34,74
ALTIN 2.438,67
HABER /  MEDYA

Ben Bilmem Eşim Bilir'de 'kulak takıntısı'

Ekranların fenomen programı Ben Bilmem Eşim Bilir'de yarışmacı kadının anlattığı tanışma hikayesindeki 'kulak' takıntısı herkesi şoke etti.

Abone ol

Kanal D’nin, sunuculuğunu İlker Ayrık’ın yaptığı beğeni ile izlenen yarışma programı Ben Bilmem Eşim Bilir’in (6 Aralık Cumartesi) bugün ekrana gelecek bölümünde; Pınar Hanım’ın kulak takıntısı damgasını vuracak.

Ekranların vazgeçilmez programlarından biri olan Ben Bilmem eşim Bilir'de katılan yarışmacı çiftlerin birbirinden ilginç ve farklı hikayeleri izleyicileri kırıp geçiriyor.

screen-shot-2014-12-06-at-3.22.56-pm.png

"KULAĞINA BİR KEZ DOKUNABİLİR MİYİM?"

6 Aralık Cumartesi yani bugün yayınlanacak bölümün yayınlanan fragmanında bir yarışmacının eşiyle tanışma hikayesinin 'Kulak takıntısı' üzerine kurulu olması hem izleyecileri hem de İlker Ayrık'ı çok şaşırttı.

screen-shot-2014-12-06-at-3.23.36-pm.png

SUNUCU İLKER AYRIK'IN AĞZI AÇIK KALDI

Eşine görür görmez aşık olduğunu ve 'Kulağına dokunabilir miyim' dediğini anlatan yarışmacıya, sunucu İlker Ayrık esprili bir şekilde takılarak 'Bu nasıl bir sapkınlıktır' diyerek şakayla yaklaştı.

screen-shot-2014-12-06-at-3.23.26-pm.png

"KULAĞIMDAN ÖP BENİ"

Yarışmacı kadın, eşinin evlenmeden önce en sevdikleri şarkının 'Demet Sağıroğlu'nun Adını Sen Koy' şarkısı olduğunu söyledi, sunucu İlker Ayrık'ın 'Bence sizin şarkınız Sinan Özen'den 'Kulağımdan Öp Beni' olmalıydı" ' demesiyle ve seyirciler kahkahaya boğuldu.