BIST 9.916
DOLAR 32,46
EURO 34,70
ALTIN 2.435,60
HABER /  POLİTİKA

BDP'lilere Onuncu Yıl Marşı şoku!

BDP'lilerin temel atma töreninde Onuncu Yıl Marşı'nın çalınınca ilginç görüntüler ortaya çıktı.

Abone ol

İNTERNET HABER - Siirt'te şehirlerarası otobüs terminalinin temel atma töreninde şaşırtan bir olay yaşandı. BDP'nin yöneticilerinin ve halkın bulunduğu törende birden bire Onuncu Yıl Marşı çalınmaya başlanınca renkli görüntüler yaşandı.

Marşın üzerine BDP'lilerin alkışlaması hatta zılgıt seslerinin karışması ilginç görüntülerin ortaya çıkmasına neden oldu. BDP'liler tarafından daha sonra marşa müdahale etti.

Yapılan konuşmalardan sonra yeni otogarın temel atma törenine geçildi. BDP Genel Başkan Yardımcısı Gültan Kışanak ve parti yöneticilerinin hazır bulunduğu alanda, Onuncu Yıl Marşı eşliğinde temel atma töreni gerçekleşti.

Yeni otogarın temel atma töreni de Onuncu Yıl Marşı ile sona erdi. Onun Yıl Marşı'nın temel atma töreni sırasında çalınması, kafalarda soru işareti yarattı.

Ancak bu karışıklık, tören sonrası anlaşıldı. Ses sistemi içerisinde Onuncu Yıl Marşı ilk sırada olduğu için, temel atma töreni sırasında bu marşın yanlışlıkla çalındığı ortaya çıktı. Yaklaşık bir dakika süren Onuncu Yıl Marşı, BDP'lilerin ikazı üzerine durduruldu ancak zaten tören de sona erdi.




kia.jpg