BIST 9.916
DOLAR 32,44
EURO 34,74
ALTIN 2.438,67
HABER /  POLİTİKA  /  BBP

BBP, PKK'yı 1 yıl içinde bitirecek!

Türkiye'deki en önemli sorunun terör olduğunu belirten BBP Genel Başkanı Mustafa Destici halktan destek bekliyor

Abone ol

BBP Genel Başkanı Mustafa Destici, ''Halkımız iktidar partisine verdiği desteği ve yetkiyi BBP'ye versin, 1 yıl içinde terör diye bir şey kalmaz'' dedi.

Türkiye'de terörün bitirilmesini istemeyen kesimler olduğunu belirten Destici, ''Çünkü Türkiye, terör belasından kurtulsa, çok daha büyük bir devlet olacaktır. Bunu istemeyenler, Türkiye'deki terörü bitirmiyorlar. Kürtler bizim kardeşimiz, ancak PKK terör örgütü ise düşmanımız. Terörle yeterli mücadele edilerek, topyekün mücadele edilerek başa çıkılabilir. Biz Terörle Mücadele kitapçığımızı, Cumhurbaşkanına, Başbakana ve anamuhalefet partisi liderine verdik'' dedi. 

TERÖR 1 YILDA BİTECEK

Halkın, iktidar partisine verdiği desteği ve yetkiyi, BBP'ye vermesi halinde Türkiye'de terörün 1 yıl içinde biteceğini söyleyen Destici, ''Terörle mücadele konusunda Türkiye'de hiçbir şey yapılmamış. Terörün finans kaynakları kesilmemiş, sosyal alanda mücadele edilmemiş, etkin bir silahlı mücadele de sergilenmemiş. Bunlar yapılmadan terörle mücadele edildiğini iddia etmek doğru değil'' ifadelerini kullandı.