BIST 10.248
DOLAR 32,31
EURO 34,81
ALTIN 2.394,89
HABER /  GÜNCEL

Podolski Galatasaray'a gelmek istiyor

Alman yıldız Podolski'nin transferinde önemli gelişmeler yaşanıyor...

Abone ol

Almanya'nın milli yıldızı 26 yaşındaki Podolski, kulübünün aksine düşünüyor. Alman futbolcu Galatasaray'a gelmek istiyor...

Köln kulübü, en önemli oyuncusunu kaptırmamak için seferber oldu ama Podolski’nin sözleri morallerini bir hayli bozdu. Alman yöneticiler işi yokuşa sürmek adına 17 milyon Euro gibi ‘uçuk’ bir fiyat çekerken, takımın teknik direktörü Solbakken, “Podolski yüzde yüz Galatasaray’a gitmeyecektir. Çünkü o büyük takımın oyuncusu” dedi. Bundesliga’nın ilk 3 haftasında 1 puan toplayıp, dibe demir atan Köln, Solbakken’in açıklamasının aksine şu anda Almanya’nın en sıradan ekipleri arasında yer alıyor ve küme düşmeye aday gösteriliyor.

"GALATASARAY'IN TEKLİFİ BİR FIRSAT"

Podolski'nin Galatasaray’dan gelen teklifi ‘fırsat’ olarak gördüğü ve bunu değerlendirmek istediğini açık açık ifade ettiği öğrenildi. Fanatik'in haberine göre, transferle özel olarak ilgilenen Başkan Yardımcısı Adnan Öztürk’ün de, Podolski’nin, “Galatasaray’a gitmek istiyorum” sözlerini koz olarak kullanıp, Almanlar’ın üzerinde baskı kurduğu bildirildi.