BIST 9.916
DOLAR 32,44
EURO 34,74
ALTIN 2.438,67

Bayram Tatilinde Kültür Turları

Bu bayram tatil tercihiniz kültür turlarından yana ise ülkemizin kültür duraklarını gezip görüp keşfederek eğlenin, dinlenin doyasıya bir tatil anlayışı için işte kültür tadında o turlar;

Merhabalar,

Bu bayram tatil tercihiniz kültür turlarından yana ise ülkemizin kültür duraklarını gezip görüp keşfederek eğlenin, dinlenin doyasıya bir tatil anlayışı için işte kültür tadında o turlar;

 

    

İonya (Kuşadası) Turu

Gece başlayan yolcukla sabah saatlerinde Bergama’ya ulaşmanızla tur programı başlıyor… Şehir içinde yaptığınız panoramik tur sonrası Bergama Ovası’na hakim bir tepenin üzerine yapılmış ve Pergamon’nun yönetim merkezi konumundaki Akrapol’e çıkıp fotoğraf molası veriyorsunuz. Zeus Sunağı, Bakhüs Tapınağı, Bergama Kütüphanesi, Athena Tapınağı,  Kızıl Kule ve Onyx Taşı Atölyesi göreceğiniz yerler arasında. Bergama programı sonrasında rotanız Foça… Foça’da Siren Kayalıkları’nı görebileceğiniz, Orak ve İncir Adaları’nı ve İngiliz Burnu gibi sayısız koyda yüzme molalarının verileceği tekne turuna çıkıyorsunuz. Keyifli mavi yolculuğun sonrasında akşam yemeği ve konaklama Kuşadası’ndaki otelinizde. Programın üçüncü gününde Şirince, Efes Antik Kenti, Meryem Ana Evi ve Yedi Uyurlar Mağarası göreceğiniz yerler arasında. Turun dördüncü ve son gününde sabah alınan açık büfe kahvaltı sonrasında İzmir’i gezmek için hazırsınız. Konak Meydanı’ndan vapura binip Karşıyaka’ya geçip Latife Hanım Köşkü’nü ziyaret edip, Saat Kulesi’ni, Hükümet Konağı’nı ve Asansör’ü gezmek için Kordon’a geçiyorsunuz. Ardından Çeşme’ye hareket… Çeşme Kalesi’ni ve kervansarayı gördükten sonra Çeşme Meydan’da değerlendirebileceğiniz bir serbest zaman sonrasında özel plajlarında yüzme imkanı bulabilmeniz için Alaçatı’ya doğru hareket ediyorsunuz. Alaçatı’nın pazarını ve sokaklarını gezip, yüzme ve serbest zaman molası verdikten sonra İstanbul’a dönüş yolculuğunuz başlıyor.

İonya (Kuşadası) Turu 17 Ağustos Cuma Akşamı Gidiş-21 Ağustos Salı Akşamı Dönüş 4 Gece 5 Gün 367,99 TL

 İonya (Kuşadası) Turu 3 Gece 4 Gün 17, 18 Ağustos Akşamları Gidiş-20, 21 Ağustos Akşamları Dönüş 3 Gece 4 Gün 294,39 TL

    

Kuşadası-Pamukkale

Gece yolculuğunun ardından yapılan kahvaltı sonrasında otelinize yerleşerek,  kısa bir süre dinleniyorsunuz. Dinlenme molanız sonrasında şarabı ve eski Rum evleri ile meşhur,  olan Şirince’yi hayal edin. Hayal ederken birden evleri, sokakları ve insanları ile sizleri kendine çeken Şirince’ye doğru hareket etmeye başlıyorsunuz.  Şirince’ye hareket sonrasında gezinizi takip eden Selçuk’a geçiyorsunuz. Burada Arkeoloji Müzesi gezisi ve Selçuk şehir turu yapılıyor. Ardından Efes Antik Kenti’ne doğru hareket ediyorsunuz. Burada Arcadiane Caddesi, Tiyatro, Küretler Caddesi, Memmius Anıtı, Herakles Kapısı, Traian Çeşmesi, Hadrian Tapınağı, Scholastika Hamamları, Gymnasion, Ticaret Agorası, Odeon, Parlamento Binası, Mozaikli Kaldırım, Paleastra gibi birçok değerli eserleri görüyorsunuz. Efes Antik Kenti gezinizin ardından, Hıristiyan inanışına göre hac merkezi olarak kabul edilen Meryem Ana Evi gezisi yapılıyor. Burada bir mağarada uyudukları ve yıllar sonra uyanan Eshab-ı Kehf (Yedi Uyurlar Mağara) gibi özel tarihi olan yerleri geziyorsunuz. Ertesi gün güzel bir sabah ile uyanıyorsunuz. Sabah otelinizde yapacağınız açık büfe kahvaltınızın sonrasında, dünyanın üçüncü Türkiye’nin en büyük tapınağı, ayrıca Antik Çağ’ın üç büyük kenti olan Didyma (Didim) Apollon Tapınağı, Medusa, İonya’nın en eski kentlerinden olan Milet Antik Kenti, Tiyatro, Surlar, Liman Yolu, Hamam, Gymnasium, İlyas Bey Camii gibi eserleri göreceksiniz. Bu dönemde en önemli piskoposluk merkezi olan Priene Antik Kenti, Athena Tapınağı, Odeon, Bouleterion, Antik Cadde, Eski Kilise, Tiyatro, Agora, Demeter Temenosu gibi birçok dünya harikası eserler ile karşılaşacaksınız. Bunların sonrasında, Didim Altın Kum’a yol alıyor olacaksınız. Buradaki serbest zamanınızın ardından, otelinize dönüp akşam yemeği yedikten sonra, dinlenerek kendinize ertesi güne hazırlayabilirsiniz.

  

Ertesi gün, otelinizde güzelce kahvaltınızı yaptıktan sonra, Pamukkale’ye hareket ediyorsunuz. Pamukkale’ye gittiğinizde gezebileceğiniz birçok yerler karşılaşabilirsiniz. Pamukkale köyleri, Hierapolis Antik Kenti,  Nekropol, Domitian Kapısı, Sütunlu Cadde, Karbondioksit Havuzu, Cin Deliği, Tiyatro, Travertenler, Karahayıt Köyü, Kızılsu yerleri geziliyor. Buraları gezdikten sonra dünyaca ünlü Denizli Tekstil Atölyeleri ve halı mağazaları geziliyor. Sonrasında İstanbul’a geri dönüş yolculuğunuza başlıyorsunuz.

Kuşadası Pamukkale 17 Ağustos Cuma Akşamı Gidiş-21 Ağustos Salı Akşamı Dönüş 4 Gece 5 Gün 367,99 TL

Kuşadası Pamukkale 17, 18 Ağustos Akşamları Gidiş-20, 21 Ağustos Akşamları Dönüş 3 Gece 4 Gün 294,39 TL

                    

Bodrum-Bodrum Turu

Gece başlayan yolculuk sonrasında sabah erken saatlerde İzmir’e varmış oluyorsunuz.  Konak Meydanı’nı, Saat Kulesi’ni, Hükümet Konağı’nı ve Asansör’ü gezdikten sonra Çeşme’ye yolculuğunuz devam ediyor. Çeşme Kalesi’ni ve kervansarayı gördükten sonra Çeşme Meydan’da değerlendirebileceğiniz bir serbest zaman sonrasında özel plajlarında yüzme imkanı bulabilmeniz için Alaçatı’ya doğru hareket ediyorsunuz. Alaçatı’nın pazarını ve sokaklarını gezip, yüzme ve serbest zaman molası verdikten sonra konaklama ve akşam yemeği için Bodrum Milas’a gidiyorsunuz.

  

Üçüncü günün sabahında yapılan kahvaltının ardından Zeki Müren’in Evi, Bodrum Kalesi ve Su Altı Arkeoloji Müzesi’ni gezme şansı buluyorsunuz. Akvaryum Koyu’nda, Karaada’da, Cleopatra ve Meteor Koyu’nda yüzme molalarının verileceği tekne turunu yaptıktan sonra Mydos Kapısı ve Amfi Tiyatro’yu gezip konaklama ve akşam yemeği için otele dönüyorsunuz. Dilerseniz Bodrum’un gecesini keşfetmek için ekstra olan Bodrum Geceleri ve Barları Turu’na katılabilirsiniz. Turun dördüncü ve son gününde dünya’nın üçüncü Türkiye’nin ise en büyük tapınağı olan Didim Apollon Tapınağı, Priene Antik Kenti gezilerinin ardından rotanız Şirince… Keyifli bir Rum Köyü olan Şirince gezisinin ardından İzmir-Balıkesir-Bursa güzergahından İstanbul’a dönüş yolculuğunuz başlıyor.

Bodrum Bodrum Turu 17 Ağustos Cuma Akşamı Gidiş-21 Ağustos Salı Akşamı Dönüş 4 Gece 5 Gün 524,39 TL

 Bodrum Bodrum Turu 17, 18 Ağustos Akşamları Gidiş-20, 21 Ağustos Akşamları Dönüş 3 Gece 4 Gün 340,39 TL

Tatil tadında kalın.