BIST 9.916
DOLAR 32,44
EURO 34,74
ALTIN 2.438,67
HABER /  DÜNYA

Bayern’den rekor üzerine rekor

Bundesliga’yı şampiyon olarak tamamlayan Bayern Münih kupa ile birlikte birçok rekoru da elde etti.<br/>Bu sezon aldığı 29 galibiyetle rekor...

Abone ol

Bundesliga’yı şampiyon olarak tamamlayan Bayern Münih kupa ile birlikte birçok rekoru da elde etti.
Bu sezon aldığı 29 galibiyetle rekor kıran Bayern Münih, ligdeki 23’üncü şampiyonluğunu da kazanmış oldu. 28’inci haftada şampiyonluğunu ilan ederek, ligde mutlu sona en erken ulaşan takım olan Münih, topladığı 91 puanla lig tarihinin en fazla puan elde eden ekibi oldu. Bayern’in kırdığı diğer rekorlar ise şöyle:

“Arka arkaya 14 kez galip gelerek en uzun galibiyet serisini yakalayan Bayern Münih, en yakın rakibine 25 puan fark atma başarısını gösterdi.

18 golle en az gol yiyen takım özelliğini kazanan Bayern Münih, 7 golle deplasmanda kalesinde en az gol gören takım oldu.

Bayern Münih, 29 galibiyet alarak bir sezon içinde en fazla galip gelen takım oldu ayrıca deplasmanda 15 kez rakibini mağlup ederek, dış sahada en fazla galibiyeti olan takım rekorunu kırdı.

Bayern Münih, en yüksek averajla ligi tamamlayan takım olurken 47 puanla deplasmanda en fazla puan toplama başarısını gösterdi."