BIST 9.916
DOLAR 32,44
EURO 34,76
ALTIN 2.440,32
HABER /  GÜNCEL

Batuhan Karadeniz'e sürpriz teklif

Eskişehirspor, büyük umutlarla Beşiktaş'tan aldığı genç yetenek Batuhan Karadeniz ile yollarını ayırıyor. ...

Abone ol

Sezon başında büyük umutlarla alınmasına karşın futbolundan çok saha dışındaki yaşantısı ise dikkati çeken Batuhan, şimdi kendisine yeni bir takım arıyor. Bu arada, geçtiğimiz günlerde Yunanistan, Rusya ve İspanya liglerinden teklifler alan Batuhan'a bir teklifinden Galatasaray kulübünden geldiği öğrenildi.

Eskişehirspor Teknik Direktörü Bülent Uygun, Batuhan, başka takımlarla transfer konusunda görüşme içerisinde olduğunu söyledi.

Batuhan'ın sezon başından bu yana gelişmesi ve daha iyi yerlere gelmesi için ellerinden geleni yaptıklarını belirten Uygun, "Başka diyecek bir şey yok.Batuhan'ın şuanda başka takımlarla transfer görüşmeleri var. Bu görüşmeleri sürüyor. Eskişehirspor olarak Batuhan ile ilgili kararı kısa sürede vereceğiz.'' dedi.

BATUHAN TERİM'İN TEKLİFİNE SICAK BAKIYOR

Öte yandan, Eskişehirspor'dan ayrılma hazırlığı yapan Batuhan'a bir teklifte Galatasaray kulübünden geldiği kaydedildi. Daha önce, Yunanistan, Rusya ve İspanya liglerinden teklifler alan Batuhan'a Fatih Terim´in ısrarla istediği öğrenildi.

Milli takımı çalıştırdığı dönemlerde Batuhan´a güvenip forma teslim eden Fatih Terim'in, Batuhan´ın sarı - kırmızılı forma altında başarılı olacağına inandığını ifade ettiği ileri sürüldü. Batuhan'ın ise bu teklife sıcak baktığı belirtildi.