BIST 9.717
DOLAR 32,55
EURO 34,97
ALTIN 2.448,33
HABER /  MEDYA

Bana Artık Hicran De Geceye Damgasını Vuracak!

Bana Artık Hicran De dizisi sezonun iddialı bölümleriyle bu akşam geceye damgasını vuracak. Kanal D'nin bu sezonki iddalı yapımlarından biri olan 'Bana Artık Hicran De' bu akşam seyirci ile buluşuyor.

Abone ol

Bana Artık Hicran De dizisiniz fragman özeti ve ayrıntıları haberimizde bulabilirsiniz. İyi seyirler dileriz.

Kaliteli oyuncu kadrosu ve konusu ile seyirci tarafından tam not alacağı düşünülüyor. Günler Öncesinden Kanal D'nin fragmanlarını yayınlamaya başladığı iddalı dizi Bana Artık Hicran De nihayet seyirciyle buluşuyor. Kanal D'nin sevilen dizileri arasında yer almayı hedefleyen dizi bu akşam seyirciye çıkıyor. Hangi gün saat kaçta başlayacak büyük merak konusuydu ama artık herkesin merakı sona eriyor. Dizi fragmanı ile dillere gelmişti tam anlamıyla cok profesyonel ve usta oyuncu kadrosuna sahip olan dizi artık sizlerle birlikte olacak. Dizinin oyuncuları ise baş döndürücü olacak. Bana Artık Hicran De dizisi sadece ekranlarda değil sosyal medyada da kendinden çok çok meth ettirmişti Bana Artık Hicran De' yi Kanal D ekranlarında canlı izlemek isteyen haberimizdeki linke tıklayabilirler...

Bana Artık Hicran De dizisinin başrollerinde Aslı Enver, Buğra Gülsoy, Alican Yücesoy, Şebnem Hassanisough yer alıyor. Genç oyuncu kadrosu ile dikkat çeken Bana Artık Hicran De dizisinin kadrosunda ayrıca Tamer Levent, Turgay Kantürk, Nadir Sarıbacak, Nur Sürer, Zeyno Eracar, Elif Ceren Balıkçı, İncinur Daşdemir ve Serhat Özcan bulunuyor. Yapımcılığını Süreç Film'in gerçekleştirdiği Bana Artık Hicran De dizisinin senartounu Coşkun-Gülizar Irmak kaleme alırken yönetmenlik koltuğunda Volkan Kocatürk oturuyor. İşte Bana Artık Hicran De dizisinin konusu ve karakterleri ile ilgili detaylar...

Kanal D’nin başrollerini; Aslı Enver, Buğra Gülsoy, Alican Yücesoy, Şebnem Hassanisough, Tamer Levent, Nur Sürer, Zeyno Eracar, İncinur Daşdemir, Turgay Kantürk, Nadir Sarıbacak ve Elif Ceren Balıkçı’nın paylaştıkları, yeni sezondaki iddialı dizilerinden “Bana Artık Hicran De” bu akşam, saat 20.00'de ilk bölümü ile ekrana gelecek.

Yapımını Süreç Film'in üstlendiği, yönetmenliğini Volkan Kocatürk'ün yaptığı, hikayesini Gülizar Irmak, senaryosunu da Coşkun Irmak-Gülizar Irmak'ın kaleme aldıkları "Bana Artık Hicran De", hayatın içinde sürüklenen bir kadının, çaresizlik ve isyan dolu yaşam öyküsünü konu alıyor. Güçlü oyuncu kadrosu ve sürükleyici hikayesi ile milyonların yeni ekran gözdelerinden olmaya aday olan "Bana Artık Hicran De"nin ilk bölümünün konusu şöyle:

Sait, vitray ustasıdır. Kızı Hicran ile vitray atölyesinde birlikte çalışırlar. Hicran, sanatına tutku ile bağlıdır. Babası gibi usta bir vitraycı olmak ister. Tutucu bir çevrede yaşasa da o, vitray camlarının büyülü, renkli dünyasında çok mutludur. Zaten başka bir dünyası da yoktur. Ailesi tutucudur ama onları çok sever. Özellikle babasına gönülden bağlıdır. Ancak günün birinde Hicran, mutluluğun sadece renkli camlarda olmadığını anlar; aşık olmuştur. aşk, bilmeden, istemeden kapısını çalmış, Hicran'ı büyülemiştir. Aşkının da peşinden koşar. Tıpkı renkli camların büyüsüne koşar gibi. Ancak aşkın dünyası başkadır. Hicran hiç tanımadığı bu dünyada, aşkının rengini, büyüsünü ne kadar koruyabilecektir? Ateşe koşan kelebekler gibi, bu aşktan yanmaktan kurtulabilecek midir?

BANA ARTIK HİCRAN DE DİZİSİNİN KONUSU

Hicran, 20’li yaşlarda çok tutucu bir ailede büyümüş, babası ile beraber, babasına ait vitray dükkanında çalışan genç ve çok güzel bir kızdır. Günün birinde büyük bir holdingte çok iyi bir pozisyonda çalışan ve holding sahibinin damadı olmaya aday Murat ile tanışır. İş icabı başlayan bu ilişki, zamanla büyük bir aşka dönüşür. Fakat, Hicran ve Murat'ın arasında imkansızlıklar vardır ve ayrılmak zorunda kalırlar.