BIST 9.911
DOLAR 32,44
EURO 34,74
ALTIN 2.444,68
HABER /  GÜNCEL

Balıkesir'da isyan ettiren feci kaza

Balıkesir'de 15 yaşındaki çocuğun kullandığı otomobil, para çekmeye çalışan kurmay albayı ezdi.

Abone ol
Balıkesir'in Edremit ilçesinde 15 yaşında çocuğun kullandığı iddia edilen araç yoldan geçen ve albay olduğu öğrenilen kişiye çarparak ağır yaraladı.

Edinilen bilgiye göre olay, gece yarısı otogar yanında bulunan bir bankamatik şubesinde meydana geldi. İddiaya göre, Edremit 19. Motorlu Piyade Tugayı'nda görev yapan Kurmay Albay Mesut Turhan, para çekmek için bankamatiğe gitti. 
 
O sırada çevrede bulunan bir kişinin 15 yaşlarında M. isimli çocuğun çalışır vaziyette bırakılan 07 Z 0649 plakalı aracın bilinmeyen nedenle kontrolden çıkması üzerine, Turhan'ı bankamatiğe sıkıştırarak ezdi.
 
Kazada ağır yaralanan Kurmay Albay Mesut Turhan acil olarak Edremit Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Bekar olduğu öğrenilen albayın hayati tehlikesinin sürdüğü öğrenildi.
 
Hastaneye 19. Motorlu Piyade Tugay Komutanı Tuğgeneral Mehmet Topçu, görev yaptığı mesai arkadaşları bilgi alabilmek için hastaneye akın ettiler. Edremit Devlet Hastanesi Başhekimi Oktay Yıldırım, durumu ağır olan Turhan'ın yoğun bakımda tedavisinin sürdüğünü bildirdi. Kaza ile ilgili polisin de soruşturması sürüyor.