BIST 9.645
DOLAR 32,56
EURO 34,86
ALTIN 2.426,32
HABER /  MEDYA

Güneşin Kızları 2. bölüm Güneş evet diyor

İlk bölümü ile sevilen dizi Güneşin Kızları 2. bölümde neler olacak? Yeni bölümde Güneş, Haluk'un evlenme teklifini kabul edecek ve 2 aile için olaylar başlayacak.

Abone ol

Güneşin Kızları yeni bölümü ile ekran başına kilitleyecek. 2. yeni bölümde Güneş, Haluk'un evlenme teklifini kabul edecek ve iki aile için bitmek bilmeyen olaylar başlayacak. Farklı bir ortama ve hayata başlayacak olan Güneş'in kızlarını neler bekliyor?

2. BÖLÜMDE NELER OLACAK?

Haluk’un telefon konuşmasına kulak misafiri olan Nazlı, Haluk’dan şüphelenir ve onu takip etmeye karar verir. Savaş’ın hiçbir şeyden haberi olmamasına rağmen, Nazlı’nın zorlamalarıyla kendini olayların içinde bulur.

screen-shot-2015-06-24-at-1.14.34-pm.png

Melisa’nın kayboluşundan ötürü Savaş’ı suçlayan Mert, Savaş’ın canını yakmaya karar verir. Mert’in hesaba katmadığı şey; Nazlı’nın da Savaş ile beraber Mert’in tuzağına çekildiğidir. Ali, Selin’i arkadaşlarından uzak durması için uyarır. Selin, Ali’yi umursamaz. Doğum günü partisinde olanlara rağmen Selin’i Emre’yle yan yana gören Tuğçe, Selin’i iyiden iyiye düşmanı olarak beller. Ancak Selin ona yapılanları karşılıksız bırakmayacaktır. Önce Tuğçe’ye haddini bildiren Selin, Ali’yi de en hassas noktasından vurur. Rana ve Sevilay, Güneş’e karşı güçlerini birleştirir. Sevilay’ın Haluk hakkındaki iddiaları Güneş’in kafasını karıştırır. Güneş için İstanbul’a alışmak sandığından da zor olacaktır. Bu esnada Nazlı’nın Haluk’u takibi Güneş’i Haluk’un teknesine çeker. Teknede Güneş ve Nazlı’yı nasıl bir sürpriz beklemektedir?