BIST 9.889
DOLAR 32,53
EURO 34,94
ALTIN 2.455,83
HABER /  GÜNCEL

Balık tiryakilerinin yeni mekanı açıldı

Çengelköy Espadon Balık Restaurant, eşsiz boğaz keyfi, sayısız balık alternatifi ve deniz ürünü mezeleriyle sizleri bekliyor.

Abone ol

Fransızca kılıç balığı anlamına gelen, Espadon Balık Restaurant, Çengelköy Kuleli Caddesi üzerinde bulunan 2008 yılından beri, kaliteli balık yemek isteyen ve boğaz manzarası sefası dileyen herkese sofrasını açıyor...

Espadon Balık, sıcak yaz akşamlarında boğazın en güzel ihtişamıyla size gülümsediği Çengelköy sahilinde, Bebek’ten Sarayburnu’na kadar tablo gibi izlerken boğazın serinletici esintisine kendinizi bırakabileceğiniz çok özel bir restaurant..

150 kişilik teras katında rakı balık keyfi, unutulmaz hatıralara dönüşürken; 120 kişilik salonu da eski Fil ambarlarının tarihi dokusuyla da içinizi ısıtıyor.
  
Espadon Restaurantı'nın bünyesine kattığı, sektörde uzun yıllardır bulunan 10 yıl Angel restaurantlarında işletme ortaklığı yapmış Muammer Kılıç, Adnan Sarıçamlık, Müslüm Genç ve Hamit Ay ile yeni bir anlayışla balık sevenlere hizmet vermeye devam ediyor.

Espadon Restaurant profesyonel salon ve mutfak kadrosu, Özel ve şirket yemeklerinin organize edildiği, menü alternatiflerinin bulunduğu kışlık ve yazlık salonları, kendisine ait 30 araçlık otoparkı, vale hizmeti, wireless internet hizmetiyle sizleri Boğaz & Rakı & Balık keyfi yapmanın ayrıcalığını yaşamaya davet ediyor....