BIST 9.771
DOLAR 32,59
EURO 35,01
ALTIN 2.450,63
HABER /  SEÇİM

Bahçeli Kırklareli mitingi konuşması

MHP Genel Başkanı Bahçeli, 'Türkiye iyi yönetilmiyor. Her gün yeni olaylarla karşılaşıyoruz. Bundan kurtulmanın yolunu bulmamız lazım.'' dedi.

Abone ol

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, partisinin Kırklareli’nin Demirköy ilçesine bağlı İğneada beldesindeki teşkilatını ziyaretinde, partililere hitaben yaptığı konuşmada, yerel seçimlerin ardından iki önemli seçim daha yapılacağını anımsattı.

MHP lideri Devlet Bahçeli seçim çalışmaları kapsamında, Kırklareli'nde konuştu.İşte Bahçeli'nin açıklamalarından önemli satırbaşları:

'İÇ VE DIŞ TEHDİTLERİN YOĞUNLAŞTIĞI BİR SEÇİM'

"Muhterem vatandaşlarım 30 Mart seçimleri sadece bir belediye başklanı seçimi olmayacaktır. Ülkemizin karşı karşıya kaldığı ekonomik sorunları göz önüne aldığımızda iç ve dış tehditlerin yoğunlaştığı bir seçimdir. Bu seçim bir süreç halinde devam edecektir.

'28 AĞUSTOS'TA CUMHURBAŞKANINI SEÇECEĞİZ'

30 Mart'ta belediye başkanımızı seçeceğiz 28 Ağustos'ta Cumhurbaşkanını seçeceğiz, 2015'te milletvekillerimizin seçimleri olacak. Görüldüğü gibi bu seçimler bir süreç olarak önümüzde duruyor. Bu sebepten dolayı bütün siyasi partilerimizin seçimlere özen göstermesinin ülkemiz için yararlı olacağı kanaatindeyiz.

'BİR HAVUZDA 630 MİLYON DOLAR SÖZ KONUSU OLMUŞ'

Hangi partiye gönül verdiyseniz onu destekleyin ama desteklediğiniz partinin de önünü arkasını yoklayın. Yolsuzlukla rüşvetin içerisinde ne kadar var deyin, ondan sonra da karar verin. Biz MHP olarak yolsuzluk ve rüşveti tasvip etmiyoruz. Bunun oylanacak, saklanacak, üstü örtülecek bir yanı yok. Gittikçe yaygınlaşıyor. Bir havuzda 630 milyon dolar söz konusu olmuş, gönderme paralarla. Başbakanın talimatlarına 'emrin olur' diyorlarsa, bunlar biraz da milletin emrinde olsun."