BIST 9.916
DOLAR 32,44
EURO 34,74
ALTIN 2.438,67
HABER /  GÜNCEL

Bahçeli isim vermeden Bülent Arınç'ı topa tuttu!

Partisinin grup toplantısında konuşan MHP lideri Bahçeli, isim vermeden Bülent Arınç'ı eleştirerek "MHP'nin milliyetçilik anlayışına itirazları varmış, bunlar gelsinler de dertlerini külahıma anlatsınlar." dedi.

Abone ol

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, partisinin grup toplantısında konuştu. Bahçeli partisine yönelik eleştirilere cevap vererek "Bittiğimizi söylüyorlardı, eridiğimizi ileri sürüyorlardı. Birbirlerinin tavuğuna kış demeyen güruh, bozkurtun biteceğini ahmakça ima ve iddia ediyordu. Ne oldu, Allah bağışlasın ülkücü Türk gençliği alayını zelzele gibi titretti." ifadelerini kullandı.

''GELSİNLER DERTLERİNİ KÜLAHIMA ANLATSINLAR''

Öte yandan Bahçeli, isim vermeden Bülent Arınç'ı eleştirdi. Arınç'ı sert sözlerle eleştiren Bahçeli, "Bazıları da karaçalı gibi gıybet yapmak için zannedersiniz özel görevli gibi konuşuyorlar. Bir kısım siyasi meftanın MHP'nin milliyetçilik anlayışına marazı varmış. MHP'nin milliyetçilik anlayışına itirazları varmış, bunlar gelsinler de dertlerini külahıma anlatsınlar. Her seferinde uyarıyoruz ama ne çare bana mısın demiyorlar. Köksüzlüğün pençesinde oldukları için, kimliksizliğin esiri oldukları için, Türk'e düşman kesildikleri için rahatsızlar. Türkiye işgal edilse ilk sevinecek bunlardır ve bu çukur şahsiyetler havalara uçacaklardır.'' dedi.

ARINÇ NE DEMİŞTİ?

Bahçeli'nin bu sözlerinden sonra akıllara Bülent Arınç'ın MHP eleştirisi geldi. Arınç, MHP ile ilgili şu sözleri söylemişti: "Yüzde 50+1'i gerektirecek bir çoğunluk belki ittifakla mümkün olabilir. Ama asla ve kata biz MHP'lileşmeyeceğiz. AK Parti muhafazakâr demokrat kimliğinden vazgeçerse kaybeder. Benim MHP'nin anladığı manada milliyetçiliğe, MHP'nin arzu ettiği anlamda Türkçülüğe itirazım var.

Bahçeli: Zarrab şarlatını vatandaşlıktan çıkarılsın