BIST 10.277
DOLAR 32,34
EURO 34,81
ALTIN 2.393,53
HABER /  GÜNCEL

Babası tecavüz etti annesi parayla sattı

Kayseri'ninnin Melikgazi İlçesinde yaşayan 14 yaşındaki kızın anlattıkları yürek burktu

Abone ol

Kayseri'nin Melikgazi İlçesinde, polise başvurup öz annesinin kendisini para karşılığı erkeklerle ilişkiye zorladığını iddia ederek şikayetçi olan 14 yaşındaki kızın yaşadıkları, yürek burktu.

Ailesi ile birlikte yaşayan 14 yaşındaki iddiaya göre yıllar önce öz babası İ.D.'nin tecavüzüne uğradığı. Küçük kız, daha sonra babasından boşanan annesi B.A.'nın yanında kaldı.

İddiaya göre para karşılığı erkeklerle ilişkiye giren anne, bir süre sonra sevgilisi G.A.'yı da evine aldı. Küçük kız, iddiaya göre annesinin sevgilisi G.A.'nın da cinsel istismarına uğradı. Daha sonra da annesi tarafından para karşılığı erkeklerle ilişkiye zorlandı.

DAHA FAZLA DAYANAMADI

Bu duruma daha fazla dayanamayan küçük kız, polise giderek başından geçenleri anlattı ve şikayetçi oldu. Polis, olayla ilgili başlattığı soruşturmada kızın annesi B.A. ve öz babası İ.D. ile G.Ş., K.Y., İ.A.'yı gözaltına aldı.

5 şüpheli çıkarıldıkları mahkemece tutuklanırken, küçük kız ise devlet korumasına alındı.

BOŞANMAK İSTEYEN EŞİ TECAVÜZ ETTİ

HABERİ DİĞER SAYFADA TIKLAYIN

[PAGE]

Beşiktaş'ta boşanma davası açan genç kadına, kararından vazgeçirmek isteyen eşi zorla kaçırıp tecavüz etti.

Habertürk'ün haberine göre Koca tutuklanırken genç kadın, polise 'Can güvenliğim yok' diyerek şikâyetçi oldu. Korkunç olay Beşiktaş Etiler'de geçtiğimiz gün yaşandı. Özlem Ç. eşine boşanma davası açarak ailesiyle yaşamaya başladı.

Bir giyim mağazasında çalışan genç kadın, mesai bitiminde evine gitmek üzere işyerinden çıktı. Ancak sokakta yürüdüğü sırada yolunu boşanma davası açtığı eşi Çağlar Ç. kesti. Çağlar Ç. genç kadını, kolundan tutarak yoldan geçen bir taksiye zorla bindirdi. Ardından da amcasına ait Etiler'deki bir eve götürdü.

ÖNCE DÖVDÜ
Çağlar Ç., eşine boşanma davasından vazgeçmesini söyleyerek önce yumruklayarak dövdü. Zincirle bağlamakla da tehdit edip, boş bir odada tecavüz etti. Yaşadığı kâbus dolu saatlerin ardından Özlem Ç., evden çıkarak ailesinin yanına gitti. Durumu hemen anne babasına anlattı. Ardından da yakınlarıyla birlikte polis karakoluna giderek şikâyetçi oldu.

'CAN GÜVENLİĞİM YOK'
Özlem Ç., ifadesinde boşanma davası süren eşinin kendisine tecavüz ettiğini, eşyalarını aldığını anlatarak şikâyetçi oldu. Ayrıca can güvenliğinin olmadığını söyledi. Polis, savcılık talimatıyla hakkında gözaltı kararı çıkarılan Çağlar Ç.'yi yakaladı. Polisteki ifadesinde suçlamaları kabul etmeyen Çağlar Ç. çıkarıldığı adliyede 'cinsel saldırı, kişiyi hürriyetinden yoksun kılma, gasp ve kasten yaralama ' suçlarından tutuklanarak ceza evine konuldu

 

VOLEYBOLCU KIZA KISA ŞORT DAYAĞI

HABERİ DİĞER SAYFADA TIKLAYIN

[PAGE]

Beşiktaş bayan voleybol takımı alt yapı oyuncusu 19 yaşındaki Nurcan İbrahimoğlu antreman sonrası bindiği otobüste bir vatandaş tarafından giydiği kıyafet yüzünden dayak yedi

Beşiktaş bayan voleybol takımı alt yapı oyuncusu 19 yaşındaki Nurcan İbrahimoğlu, 28 Temmuz akşamı antrenmandan çıkarak Bahçeköy- 4. Levent otobüsüne bindi. Üzerinde basketbol sporcularının giydiği bir şort bulunan genç kız, bacaklarını önündeki boşluğa doğru uzattı. Erkek yolculardan biri İbrahimoğlu'nun yanından geçerken önce uzattığı ayaklarına vurdu, ardından da otobüste birçok boş yer varken genç kızın yanına oturdu. Ayağına vuran adama kendisinden özür dilemesi gerektiğini söyleyen İbrahimoğlu, aldığı cevap karşısında şok oldu. Genç kızdan özür dilemeyen adam "Bu otobüste çıplak bacaklarını uzatarak oturamazsın. Terbiyesiz" diye bağırdı. Neye uğradığını şaşıran genç kız "Asıl terbiyesiz sizsiniz" dedi. Bu sözler üzerine iyice sinirlenen adam, genç kıza bir yumruk salladı.

Dudağı patlayan İbrahimoğlu'nu saldırganın elinden yolcular aldı. İbrahimoğlu olayın ertesi günü Ayazağa'daki polis merkezine gitti, ancak karakolda kimsenin kendisiyle ilgilenmediğini iddia etti. Ardından Şişli Adliyesi Adli Tabibliği'ne giden İbrahimoğlu, dudağındaki patlağa rağmen kendisine darp raporu verilmediğini iddia etti, genç kız, yaşadıklarına isyan etti.

BABADAN 'KIZIMI DENİZDE SEN BOĞDUN' DAVASI

HABERİ DİĞER SAYFADA TIKLAYIN

[PAGE]

Beykoz'da yaşayan Rivayet Çınar (66), Ukrayna'da denizde boğularak öldüğü açıklanan kızının, damadı tarafından öldürüldüğü iddiasıyla savcılığa suç duyurusunda bulundu.

Beykoz'da parke fabrikası bulunan Emrah Katkat (43) ile Sevgi Katkat (35), 17 yıl önce evlendi. Çiftin Ezgi ve Ekin adında kızları oldu. İddiaya göre Emrah Katkat, evlendikten 3 yıl sonra Ukraynalı bir kadınla Ukrayna'da birlikte yaşamaya başladı. Türkiye'de eşinin ailesiyle yaşayan Sevgi Katkat ise boşanmadı. Sevgilisinden de 3 çocuğu olan Emrah Katkat, iflas ettikten sonra Ukrayna'da yaşamaya başladı.

KIZLARININ GÖZÜ ÖNÜNDE

Geçen yıl Emrah Katkat kızlarını görmek isteyince, Sevgi Katkat da iddiaya göre "Bu evliliği bitireceğim" diyerek Ukrayna'ya gitti. Ancak Sevgi Katkat, Ukrayna'ya gittiğinin ikinci günü, 1 Ağustos 2010'da ailecek gittikleri deniz kıyısında, iddialara göre eşinin ısrarı üzerine yüzme bilmediği halde deniz yatağına bindi. Deniz yatağı bir süre sonra alabora olunca, Sevgi Katkat 15 ve 16 yaşındaki kızlarının gözü önünde boğularak öldü.

YÜZME BİLMİYORDU

Anne Rivayet Çınar (66), kayıtlara "denizde boğulma" olarak geçen olayla ilgili cinayet iddiasında bulundu. Beykoz Cumhuriyet Savcılığı'na başvuran Çınar, damadının kızını denizde boğduğunu ileri sürerek, "Kızım yüzme bilmediği ve denize girmek istemediği halde Emrah tarafından ısrarla deniz yatağına bindirilmiş. Daha önce kızımı ölümle tehdit etmişti. Ölmeden bir gün önce sevgilisiyle aynı evde yaşamalarını teklif etmiş. Bu yüzden aralarında tartışma çıkmış. Kızımı Emrah öldürdü. Bu olayın aydınlatılmasını istiyorum" diye konuştu. 

KOCA DAYAĞI İDDİASINA ÜÇ GÖZALTI

HABERİ DİĞER SAYFADA TIKLAYIN

[PAGE]

Antalya'nın Kaş İlçesi'nde oturan 18 yaşındaki Huriye Çoban, eşi Arif Çoban ve 2 kardeşinin kendisini dövdüğünü iddia ederek şikayetçi oldu. Arif Çoban ve 2 kardeşi gözaltına alındı.

080820111734097343439_2.jpgOlay, Kaş'a bağlı Karadağ Köyü'nde meydana geldi. Huriye Çoban, 3 yıl önce ailesinin karşı çıkması üzerine kaçarak 28 yaşındaki Arif Çoban ile evlendi. Bu evlilikten 'Fatmagül' adlı kızları olan çiftin arasında bir süre sonra sorunlar yaşanmaya başladı. Arif Çoban'ın kumar oynadığını iddia eden Huriye Çoban, cumartesi günü gece eve gelen eşinin kendisini kızının yanında dövdüğünü iddia etti. Eşinin eve geldikten sonra cep telefonunun rehberini incelediğini belirten Çoban, "Telefonumda ortak bir erkek arkadaşımızın numarasını görünce 'Bu numara neden sende var' diyerek vurmaya başladı" dedi.

'AĞABEYİ DE DÖVDÜ'
Huriye Çoban, Arif Çoban'ın daha sonra saat 00.30 sıralarında eve gelen ağabeyi 36 yaşındaki Fedai Çoban ile birlikte kendisini dövmeye devam ettiğini iddia etti. Huriye Çoban, "Çocuğumun önünde acımasızca vuruyorlardı. Acımasızca dayak attılar. Evden kaçacağımı anlayınca bir odaya hapsettiler. Kızım Fatmagül, çığlıklarımı duyuyordu. Beni çocuğumun önünde öldüreceklerini söylediler. Sabaha kadar bir odaya hapsettiler" diye konuştu.

'SABAH DA DÖVDÜLER'

Sabah saatlerinde eşinin diğer ağabeyi Ali Çoban'ın da eve geldiğini belirten Huriye Çoban, şunları söyledi:

"Ali Çoban, seni öldüreceğim diyerek boğazımı sıktı. Bu sefer diğerleri onun elinden alarak, yeniden odaya kilitledi. Saat 10.00 sıralarında Ali Çoban beni yeniden dövmeye başladı. Sonra da beni eve gelen babama teslim ettiler. '15 gün sonra hakim karşısına çıkacağız' dediler."

Çoban, babasının evinde rahatsızlanarak ambulansla Finike Devlet Hastanesi'ne götürüldü. Çoban, "Eşim olayı kapatmak için burada hastanedekilere ikinci kattan düştüğümü söylemiş. Polis ifademi almaya gelince gerçeği anlattım" dedi. Huriye Çoban'ın ifadesi üzerine harekete geçen polis ekipleri, Arif Çoban ile ağabeyleri Fedai ve Ali Çoban'ı gözaltına alarak jandarmaya teslim etti. Çoban kardeşlerin sorgusu sürüyor. Başında ve vücudunun çeşitli yerlerinde izler olan Huriye Çoban, 1 hafta iş görmezlik raporu aldı. 

EŞİ EVİ TERKEDİNCE KAYINPEDERİNİ ÖLDÜRDÜ

HABERİ DİĞER SAYFADA TIKLAYIN

[PAGE]

Manisa'nın Turgutlu ilçesinde baba evine dönen eşiyle barışmak isteyen damat, tartıştığı kayın pederini bıçakla öldürdüğü gerekçesiyle tutuklandı.

Edinilen bilgiye göre, eşiyle barışmak isteyen Cüneyt G (23), teravih namazının ardından kayın pederinin Selvitepe Mahallesi Tepe Sokak'ta bulunan evine gitti.

Burada kayın pederi Süleyman Efe (64) ile tartışan, evin camlarını kıran ve kayın pederini bıçakla tehdit eden Cüneyt G, ailenin polisi araması üzerine eve gelen polis ekibince karakola götürüldü.

Savcılık emriyle serbest kalan Cüneyt G'nin, tekrar eve gelerek Süleyman Efe ile tartışmaya başladığı, tartışmanın kavgaya dönüşmesi üzerine Cüneyt G'nin, kayın pederini bıçakladığı öne sürüldü.

Süleyman Efe'nin olay yerinde hayatını kaybettiği belirtildi, Cüneyt G'nin ise kaçmaya çalışırken yakalandığı öğrenildi.

Cüneyt ve Özlem G (17) çiftinin 2 yıl önce kaçarak evlendikleri ve iki çocukları bulunduğu, Özlem G'nin üç gün önce evini terk ederek baba evine döndüğü öğrenildi. 

ALKOL ALIP DENİZE GİRDİ VE...

HABERİ DİĞER SAYFADA TIKLAYIN

[PAGE]

Zonguldak'ta alkol alıp girdiği denizde boğulan, hastanede yapılan 1 saatlik müdahale ile yeniden hayata döndürülen 26 yaşındaki Olgun Güneş, kurtarılamadı. Güneş'in, rakı içerken çektirip sosyal paylaşım sitesi Facebook'taki sayfasına koyduğu fotoğrafının altına, "İçmek bana yakışıyor' yazması dikkat çekti.

İstanbul Bilgi Üniversitesi'nden mezun olan ve 5 ay önce askerden gelen Olgun Güneş, önceki gün akşam saatlerinde aynı yaştaki arkadaşı Özgür Erkal ile Zonguldak Limanı'nın arkasındaki kayalıklara giderek bira içmeye başladı. Güneş, bir süre sonra arkadaşının uyarısına rağmen kıyafetlerini çıkarıp 3 metrelik kayalıklardan denize atladı. Kısa süre yüzdükten sonra kayalıklardan tırmanarak denizden çıkmak isteyen Güneş, bu sırada çarpan dalganın etkisiyle yeniden denize düştü. Alkolün de etkisiyle kendini toparlayamayan Güneş, dalgaların arasında çırpınarak boğuldu. Dalgalı olması nedeniyle denize giremeyen çevredekilerin haber vermesi üzerine gelen İl Emniyet Müdürlüğü Deniz Polisi ekibi, 20 metre açıktaki Güneş'i botla kıyıya çıkardı.

Zonguldak Atatürk Devlet Hastanesi'ne kaldırılan Güneş, sağlık ekiplerinin yaklaşık 1 saatlik kalp masajı ve elektro şok uygulamasıyla yeniden hayata döndürüldü. Kalp atışları geri gelen, diğer tüm yaşam fonksiyonları duran Güneş, yoğun bakıma alındı. Ancak Güneş, bugün öğle saatlerinde hayatını kaybetti. Güneş'in ölümü, hastanede bekleyen yakınlarını gözyaşlarına boğdu.

İl Sağlık Müdürü Rüstem Albayrak, boğulan hastanın 1 saatlik müdahale ile mucizevi bir şekilde hayata döndürüldüğünü söyledi. Albayrak, "Kalp atımları başlayınca ileri yaşam desteği amacı ile yoğun bakıma alındı. Bu son derece nadir görülen mucizevi bir durumdu. Ancak kalp atışları çok zayıf olan hastayı daha sonra kaybettik" dedi.

Cesedi, otopsi için aynı hastanenin morguna kaldırılan Olgun Güneş'in, alkol alırken çektirdiği fotoğraflarını sosyal paylaşım sitesi Facebook'taki sayfasında paylaştığı ortaya çıktı. Güneş'in, rakı içerken çektirip 28 Aralık 2007'de sayfasına eklediği fotoğrafının altına, "İçmek bana yakışıyor" diye yazması dikkat çekti. Bir arkadaşının ise yine Güneş'in içki içerken çektirdiği başka bir fotoğrafının altına, "Lan şarapçı; Hiç değişmemişsin, hala içip içip geziyorsun" diye yazdığı görüldü. 

METROBÜS SAPIĞINA SUÇÜSTÜ

HABERİ DİĞER SAYFADA TIKLAYIN

[PAGE]

Metrobüs duraklarında cep telefonuyla kadınların etek altı görüntülerini çektiği iddia edilen bir kişi polis tarafından suçüstü yakalandı.

Daha önce çöpçü ve tezgahtar kılığında suçluları yakalayan güven timleri, bu kez de yolcu gibi davranarak metrobüs duraklarında bayanların etek altı görüntülerini çektiği iddia edilen R.K.'yı suçüstü yakaladı.

Şişli İlçe Emniyet Müdürlüğü'ne bağlı güven timleri, Zincirlikuyu Metrobüs durağında etek giyen kadınların peşinden giden R.K.'dan şüphelendi. Yolcu gibi davranan polisler, R.K.'yı takibe aldı. İddiaya göre R.K., Zincirlikuyu metrobüs durağında gazetenin içine sardığı cep telefonu ile bir kadının etek altı görüntülerini çekmeye başladı. Harekete geçen polisler, R.K.'yı suçüstü yakaladı.

Polis tarafından gözaltına alınan R.K.'nın cep telefonuna el konuldu. Cep telefonunda yapılan incelemede 15 ayrı kadına ait etek altı görüntünün olduğu tespit edildi. R.K.'nın inşaatlarda kaynakçı olarak çalıştığı ve evli olduğu öğrenildi. Kuştepe Polis Merkezine götürülen R.K., sorgusunun ardından adliyeye sevk edildi.

ÖFKELİ KOCA DEHŞET SAÇTI

HABERİ DİĞER SAYFADA TIKLAYIN

[PAGE]

Uşak'ın Bölme Beldesi'nde, boşanma davaları süren ayrı yaşadığı eşi Yeşim Özçeliker'i (27) öldüren Ercan Özçeliker (33) aynı tüfekle intihar etti.

Bölme Beldesi'nde yaşayan Yeşim Özçeliker, çalıştığı Karma Organize Sanayi Bölgesi'ndeki çanta fabrikasındaki işine gitmek üzere bugün saat 07.00 sıralarında yola çıktı. Kiraz Sokak'taki Bölme Camisi önüne geldiğinde, genç kadının önünü boşanma davaları süren bir yıldır ayrı yaşadığı üç çocuğunun babası, 12 yıllık eşi Ercan Özçeliker, kesti. Öfkeli koca, yanında getirdiği tek kırma av tüfeğiyle eşine peşpeşe bir kaç el ateş etti. Genç kadın, vücudunun çeşitli yerlerine isabet eden saçmalarla kanlar içinde yere yığılarak yaşamını yitirdi. İşsiz olduğu öğrenilen Ercan Özçeliker, daha sonra tekrar doldurduğu tüfeği çenesinin altına dayayıp, tetiğe dokunarak canına kıydı. Ercan Öçeliker'in olayı önceden planladığı, cami avlusunda saklanarak eşinin gelmesini beklediği belirlendi. Ercan Özçeliker'in geçen yıl da eşini kızgın demirle dağladığı öğrenildi.

Özçeliker çiftinin cenazeleri jandarma, savcının ve belediye tabibinin olay yerindeki incelemesinin ardından otopsi için İzmir Adli Tıp Kurumu Morgu'na kaldırıldı. Cenazeler götürülürken çiftin yakınları sinir krizi geçirdi. Jandarma, olayla ilgili soruşturmanın sürdüğünü bildirdi.