BIST 10.337
DOLAR 32,27
EURO 34,72
ALTIN 2.401,02
HABER /  MEDYA

Ayşe Arman'a öyle bir cevap verdi ki

İnternethaber yazarı Bülent Akyürek, çok konuşulan Hürriyet'in çılgın yazarı Ayşe Arman'a açık mektup yazdı.

Abone ol

İnternethaber yazarı Bülent Akyürek, Hürriyet'in çılgın yazarı Ayşe Arman'a açık mektup yazdı. "İstenmeyen tüyler"e savaş açan Arman'a Akyürek, işte bu sözlerle seslendi:

"Sevgili Ayşe Arman Hürriyet Gazetesi’ndeki köşesinde “İstenmeyen Tüyler Yazısı” nı yazınca şantiye karıştı.

Ayşe Arman, istenmeyen tüylerin kadınları nasıl yıprattığına vurgu yaparak Somali’nin açlıktan kırıldığı, ekonominin sıkıntıya girdiği şu günlerde gündemi başka yere taşıdı…

Modern tıbbın kansere çare bulacağını sanarak her gün ümitleniyorduk ama maalesef kanser araştırmalarına harcanan paradan daha fazlasını “İstenmeyen Tüyler” e harcadılar… Kel bilim adamları, profesörler işi gücü bırakmış “İstenmeyen Tüyler” le mücadele ediyorlar.

İnsanoğlu çok garip! İstenmeyen kalp, istenmeyen karaciğer, kol, bacak diyemezler ama insan vücuduna onlarca faydası olan tüylere savaş açar!

Hiçbir şey boşa yaratılmaz… Bu, benim gibi bir salak ve başkaları için de geçerlidir! Bakın siz böyle yazılar yazıyorsunuz ben de cevap veriyorum, faydasız olduğumuzu kim iddia edebilir. J

Mesela kirpik, kaş vs… Önemli organlarımızı yabancı maddelerden korur. Burun kıllarımız kir pas için filtredir. Diğer örneklere ahlâkım el vermiyor!

Kıllar, tüyler ayrıca vücudumuzun riskli yerlerindeki nemi emerler… ( Oraları söylemeye de ar ediyorum!)

Daha büyük faydasını söyleyeyim mi Ayşe Hanım? Sizin yazınız yüzünden verdiğim bu cevap Ekşi Sözlük’teki kardeşlerimin de çok işine yarayacak şimdi. J

Rabbimizin bize sunduğu tüyleri tasavvufi açıdan inceleyebilsek hidayet bile mümkün olabilir! (Bunun da çok acil Samanyolu Televizyonu tarafından belgeseli yapılmalıdır, senaryo için söz veriyorum buradan.)
İstenmeyen Tüyler’in sahibi var sevgili Ayşe Arman! Söylersek yobaz oluruz. İstenmeyen Tüyleri Koruma Derneği için vesile olduk sanırım… Ekşi Sözlük yazarları da gayret ederse bu iş bitmiştir. Ugh!"