BIST 9.525
DOLAR 32,50
EURO 34,76
ALTIN 2.491,39

Ayşe Arman Kimdir?

Hürriyet Gazetesi yazarı olan Ayşe Arman aslen nereli, ilk eşi kimdir? Ayşe Arman'ın ikinci kocası olan Ömer Dormen ile kızı Alya Mey Dormen hakkındaki merak edilenler: Ayşe Arman 9 Aralık 1969 yılında Adana'da doğumlu. Annesi olan annesi Alman olan annesi Veronica başarılı bir balerindi. 3 kardeş olan Ayşe Arman'ın babası Mehmet Kutman Arman'dır. Ayşe Arman, Tarsus Amerikan Lisesi'ni bitirdikten sonra, ara verdiği eğitimini geçte de olsa İstanbul İletişim fakültesi ile tamamladı. Ayşe Arman'ın ilk eşi...

Hürriyet Gazetesi yazarı olan Ayşe Arman aslen nereli, ilk eşi kimdir? Ayşe Arman'ın ikinci kocası olan Ömer Dormen ile kızı Alya Mey Dormen hakkındaki merak edilenler:

Ayşe Arman 9 Aralık 1969 yılında Adana'da doğumlu. Annesi olan annesi Alman olan annesi Veronica başarılı bir balerindi. 3 kardeş olan Ayşe Arman'ın babası Mehmet Kutman Arman'dır. Ayşe Arman, Tarsus Amerikan Lisesi'ni bitirdikten sonra, ara verdiği eğitimini geçte de olsa İstanbul İletişim fakültesi ile tamamladı.

Ayşe Arman'ın ilk eşi kimdir? : Ayşe Arman iki kez evlendi. Ayşe Arman'ın ilk kocasının ismi Zafer Yılmaz Acar. Eski eşin adı 2002 yılında İstanbul Emniyet Müdürlüğü Narkotik Şubesi ekiplerinin düzenlediği baskınla gündeme geldi. Ayşe Arman'ın eski eşi 92 kilo eroinin nakliye organizatörü olarak yakalanıp tutuklandı.

Ayşe Arman'ın ikinci kocası Ömer Dormen kimdir? : Ömer Dormen ünlü tiyatrocu Haldun Dormen ile reklamcı Betül Mardin'in oğlu. Ömer Dormen'in hayatındaki duayen isimler bu kadarla sınırlı değil. O aynı zamanda dünyaca ünlü müzik adamı Arif Mardin’in de yeğeni. Aile komple sanatçı ama o bambaşka bir iş yapıyor.

Dedesinin hisse sahibi olduğu Türk Petrol'e ait Castrol Yağları ile iş dünyasına adım atan Ömer Dormen, BP Madeni Yağlar Ortadoğu ve İran Satış Bölgesi’ni yönetti. (Castrolü BP satın almıştı) Türkiye, BDT ve ıskandinav ülkelerindeki bölge yönetiminin sorumlusu olan Ömer Dormen, başarılı bir yönetici.

Ayşe Arman'ın kızı Alya Mey Dormen  : Ayşe Arman'ın ilk eşinden çocuğu yok. İkinci kocası Ömer Dormen'den 2005 yılında dünyaya gelen Alya Mey Dormen adında bir kızı var.

Ayşe Arman'ın mesleki kariyeri : İletişim Fakültesi Basın Yayın Yüksek Okulu'na devam ederken 18 yaşında Nokta Dergisi’nde çalışmaya başladı. İlk işi de Nokta ve Erkekçe dergisini çıkaran Ercan Arıklı'nın sekreterliğiydi. Aktüel, Tempo ve Marie Claire dergilerinde çalıştıktan sonra Yeni Yüzyıl gazetesine geçti. Şöhreti Hürriyet Gazetesi’ndeki zaman zaman müstehcenliği varan yazıları ile yakaladı.